A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

Місто Героїв Гостомель. Тут народжується доблесть

Місто Героїв Гостомель. Тут народжується доблесть

«Колони бронетехніки російської армії з метою оточити Київ дійшли до міст і населених пунктів столичного регіону, завдавши там значних руйнувань і людських жертв», – так почалось повномасштабне вторгнення 9-ти річної війни на півночі країни зранку 24.02.2022. Зокрема цей день став початком боїв за Гостомельський аеропорт, також відомий як аеропорт «Антонов».

09:09 30.03.2023

Місто Героїв Ірпінь: Тут народжується хоробрість

Місто Героїв Ірпінь: Тут народжується хоробрість

В лютому 2022 року почалася історія боротьби і перемоги міста Ірпінь. Оборона Ірпеня тривала з 24 лютого по 28 березня 2022 року. За цей час бойових дій в місті постраждали 70% міської забудови – від житлових будинків до шкіл, садочків та інших інфраструктурних об'єктів. Наразі місто активно відновлюється.

16:52 29.03.2023

Нарада з керівниками закладів освіти Казанківської селищної ради

Нарада з керівниками закладів освіти Казанківської селищної ради

Сьогодні, 29 березня, в приміщенні БДЮТ Казанківської селищної ради начальник відділу освіти, молоді та спорту Казанківської селищної ради Олександр Лука провів нараду з керівниками закладів освіти Казанківської селищної ради. У нараді взяв участь начальник 17 ДПРЧ 3 ДПРЗ ГУ ДСНС України в Миколаївській області, капітан служби цивільного захисту Ігор Долина.

15:53 29.03.2023

Відбулося засідання місцевої комісії з питань ТЕБ НС

Відбулося засідання місцевої комісії з питань ТЕБ НС

28.03.2023 року відбулося чергове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Казанківської селищної ради, яку провів заступник селищного голови Леонід Новицький. 

13:52 29.03.2023

Надання матеріальної допомоги з бюджету громади

Надання матеріальної допомоги з бюджету громади

     Відбулося засіданні комісії щодо надання одноразової матеріальної допомоги мешканцям Казанківської громади було розглянуто 23 заяви. В основному це звернення від людей, які мають онкологічні захворювання. Відмовлено 6  громадянам, у зв’язку з перевищенням сукупного доходу або не наданням повного пакету підтверджуючих документів. Загальна сума матеріальної допомоги склала 37000 гривень.

11:31 29.03.2023

Щотижнева нарада

Щотижнева нарада

Казанківський селищний голова Олексій Асмолов  27 березня провів щотижневу нараду з керівниками структурних підрозділів, на якій обговорили та проаналізували поточний стан справ у громаді та визначили коло головних завдань на поточний тиждень. Усі керівники доповідали про ситуацію на підпорядкованих ділянках роботи та озвучили нагальні питання на найближчий період.

08:33 29.03.2023

Місто Герой Бородянка. Тут народжується рішучість

Місто Герой Бородянка. Тут народжується рішучість

Бородянка – найзруйнованіше місце Київщини. За 38 днів, проведених під російською окупацією, тихе селище міського типу перетворилося на суцільні руїни й біль: окупанти майже повністю розбили житлові будинки, дитячі майданчики, сади, школи, парки.

08:07 29.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь