A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Пенітенціарна пробаці в дії

Дата: 21.07.2020 10:31
Кількість переглядів: 562

20 серпня 2020  року за ініціативи начальника Казанківського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській  області Челнакової Ірини Олександрівни відбулася  робоча зустріч з членами спостережної комісії при Казанківській  районній  державній адміністрації Оленою Сумлінною та Людмилою Гацелюк.

     У рамках пенітенціарної пробації засудженим, які відбувають покарання у виді обмеження волі або позбавлення волі на певний строк (у колоніях або виправних центрах), надається сприяння у вирішенні питань подальшого місця проживання, працевлаштування, влаштування до спеціалізованих установ, отриманні медичних чи соціальних послуг тощо.

      Так, нещодавно від установи виконання покарання надійшов запит щодо засудженої особи,  яка готується до звільнення  з місць позбавлення волі, про перевірку щодо визначення подальшого місця проживання.  В ході перевірки було встановлено, що житло за обраним місцем проживання не придатне для мешкання. Відсутність житла може сприяти вчиненню нового кримінального правопорушення. А отже, треба мінімізувати такий чинник. На проведеній робочій зустрічі присутні намагалися вирішити проблемне питання. По закінченню, дійшли до думки в необхідності звернення структурного підрозділу з питань соціального захисту населення Казанківської райдержадміністрації до Центру реінтеграції бездомних громадян Миколаїської міської ради.

 

Ірина Челнакова,

начальник Казанківського районного сектору

філії Державної установи «Центр  пробації»

в Миколаївській  області

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь