A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

ШТОРМОВЕ ПОПЕРЕДЖЕННЯ

28.08.2023 о 14.18 від обласного центру з гідрометеорології отримано штормове попередження: “28.08.2023 по області та м. Миколаєву очікуються надзвичайна спека 40°С. Третій рівень небезпечності червоний».

15:46 28.08.2023

Відбулось засідання виконавчого комітету

На засіданні виконавчого комітету було розглянуто низку важливих питань різних сфер життєдіяльності громади. Всього – 17 питань. На початку засідання виступила начальник Казанківської ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області Тетяна Кривцова. Вона поінформувала членів виконкому про стан справ плати податків та надходжень до бюджету територіальної громади. Одним із джерел наповнення бюджету являється нарахування та сплата земельного податку, податку на нерухоме майно відмінне від земельної ділянки та мінімального податкового зобов’язання.

15:42 28.08.2023

«У що я вірю?», «Чого я хочу?», «Яка я людина?»

Коли чергова криза вибиває ґрунт з-під ніг, можна відчути, що ви більше не знаєте, ким ви є. Зібрати себе заново — справжній виклик, і почати цю роботу можна з визначення своїх цінностей. З часом і досвідом цінності можуть змінюватися, це нормально. Але їх усвідомлення допомагає не втратити себе у будь-який шторм. Нагадаємо, що Всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?» створена за ініціативою першої леді Олена Зеленська. #тияк

10:49 28.08.2023

Для кандидатів у помічники ветеранів працюють телефонні лінії інформаційної підтримки

Мінветеранів через інформаційний портал Е-ветеран https://eveteran.gov.ua приймає заяви на конкурсний відбір кандидатів на посади помічників ветерана у межах пілотного проєкту. Експеримент триває у Миколаївській, Вінницькій, Дніпропетровській та Львівській областях.

09:53 28.08.2023

Перевірено стан готовності закладів освіти громади до нового навчального року

Відповідно до розпорядження селищного голови комісією з обстеження закладів освіти Казанківської громади щодо готовності до початку нового 2023/2024 навчального року та забезпечення безпеки учасників освітнього процесу здійснено обстеження навчальних закладів.

11:34 24.08.2023

Коли подавати документи на субсидію?

За житловою субсидією можна звернутися в будь-який місяць року, у разі виникнення потреби в державній підтримці у Вашої родини. Субсидія на оплату житлово-комунальних послуг призначається з місяця звернення за її призначенням до дати закінчення опалювального сезону. Вона розраховується на неопалювальний сезон (з 1 травня по 30 вересня) та опалювальний сезон (з 1 жовтня по 30 квітня). Після закінчення терміну отримання субсидії органи Пенсійного фонду України здійснюють самостійно її розрахунок на наступний період без звернень громадян (крім окремих категорій домогосподарств, зокрема ВПО). Житлова субсидія на придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива призначається один раз на календарний рік за особистим зверненням громадян. У разі звернення за призначенням житлової субсидії протягом двох місяців з початку опалювального сезону вона призначається з початку такого сезону. А у разі звернення за призначенням житлової субсидії протягом трьох місяців після підвищення тарифів, – субсидія призначається з місяця такого підвищення.

08:18 24.08.2023

Чи має право на пенсію у зв’язку із втратою годувальника дружина військового, який загинув на фронті, якщо вона виховує малолітню дитину загиблого?

Пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, а також членів їх сімей врегульовано Законом України “Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб”. За нормами цього Закону непрацездатні члени сім’ї військовослужбовця, який загинув у період проходження служби, мають право на пенсію в разі втрати годувальника. Зокрема, таке право надається дружині годувальника, яка зайнята доглядом за його дитиною віком до 8 років. Пенсія в разі втрати годувальника в такому випадку призначається незалежно від віку і працездатності дружини та за умови, що дружина не працює (не проходить військову службу). Водночас, у разі загибелі годувальника внаслідок поранення, контузії або каліцтва, одержаних при захисті Батьківщини або виконанні інших обов’язків військової служби (службових обов’язків), дружина, яка здійснює догляд за дитиною годувальника до досягнення нею 8 років, має право на пенсію незалежно від того чи вона працює (проходить військову службу).

08:17 24.08.2023

Шановні казанківці, дорогі земляки!

Зараз, у цей нелегкий для країни час, коли йде повномасштабна війна з росією, весь український народ захищає майбутнє нашої держави, нашу незалежність. Перед Україною, її громадянами складні й великі завдання, але я вірю, що разом ми здолаємо будь-які перешкоди на шляху зміцнення незалежності та суверенітету нашої держави.

08:12 24.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь