A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

Серед результатів глобального соціологічного дослідження, яке цього року провели на замовлення Третього саміту перших леді та джентльменів, є й цифри, які надихають.

Серед результатів глобального соціологічного дослідження, яке цього року провели на замовлення Третього саміту перших леді та джентльменів, є й цифри, які надихають.

До прикладу, наразі майже кожен другий українець/українка помітили, що похід до фахівця — не єдиний спосіб покращити свій стан. Стійкість також плекає самодопомога: щоденні вправи, техніки дихання, фізична активність, хобі, прогулянки на природі, догляд за тваринами тощо. Більшість опитаних зазначили, що відчувають значне полегшення, коли спілкуються з друзями та діляться своїми переживаннями. Зробіть турботу про ментальне здоров’я щоденною звичкою

13:25 09.10.2023

«Ти як?»

«Ти як?»

Партнери програми «Ти як?» Veteran Hub пропонують одразу декілька напрямів підтримки для ветеранів, їх близьких і близьких військових Це і безпечні фізичні простори, і консультації психологів, юристів та кар’єрних консультантів, і корисні матеріали про те, як будувати своє життя в нових умовах. Наприклад, як правильно подати свій військовий досвід в резюме.  Сайт проєкту: https://veteranhub.com.ua

10:46 09.10.2023

Здійснено черговий виїзд спеціалістів служби у справах дітей

Здійснено черговий виїзд спеціалістів служби у справах дітей

5 жовтня начальник служби у справах дітей Валентина Риженко поінформувала, що з метою контролю умов проживання і виховання дітей у родинах, які опинились в складних життєвих обставинах та перебувають на обліку,  спеціалісти служби у справах дітей разом з фахівцями Центру надання соціальних послуг та психологом Анастасією Клюбченко відвідали вісім родин.

16:07 05.10.2023

Євроінтеграційний дайджест

Євроінтеграційний дайджест

У сьогоднішньому випуску #Євроінтеграційний_Дайджест ви дізнаєтесь про таке: Вперше зустріч Ради міністрів закордонних справ держав-членів ЄС відбулась у Києві Кабінет Міністрів України затвердив Державну цільову національно-культурну програму «Єдність у розмаїтті» на період до 2034 року Франція страхуватиме від воєнних ризиків свої компанії, які зацікавлені у відбудові України Корисна аналітика: Офіс Віцепрем’єрки запускає нову рубрику Більше за посиланням  https://cutt.ly/59diges

13:05 05.10.2023

Відбулося засідання Ради України-НАТО на рівні послів щодо реалізації рішень Саміту НАТО у Вільнюсі

Відбулося засідання Ради України-НАТО на рівні послів щодо реалізації рішень Саміту НАТО у Вільнюсі

На засіданні Віцепрем’єрка Ольга Стефанішина представила послам держав-членів НАТО пріоритетні напрями адаптованої Річної національної програми (аРНП) на 2024 рік.

13:03 05.10.2023

Матеріальна допомога жителям громади

Матеріальна допомога жителям громади

4 жовтня 2023 року відбулась комісія щодо надання одноразової матеріальної допомоги мешканцям Казанківської громади  на якій було розглянуто 17 заяв.

11:20 05.10.2023

За ініціативою першої леді Олена Зеленська створено Всеукраїнську програму ментального здоров’я «Ти як?»

За ініціативою першої леді Олена Зеленська створено Всеукраїнську програму ментального здоров’я «Ти як?»

Місія проєкту – зробити піклування про ментальне здоров’я щоденною звичкою для українців. Ментальне здоров’я – це непомітний, але водночас головний двигун людини, що дозволяє не лише повноцінно жити, а й ефективно функціонувати у суспільстві. Тому дбати про своє ментальне здоров’я – така ж базова необхідність кожної людини, як і дбати про здоров’я фізичне. Ментальне та фізичне здоров'я – нерозривне ціле. Комунікаційні майданчики Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?»: Спеціальна сторінка – http://howareu.com Facebook – https://www.facebook.com/howareu.program Instagram – https://www.instagram.com/howareu_program YouTube – https://www.youtube.com/@howareu_program Twitter – https://twitter.com/howareuprogram Telegram– https://t.me/howareu_program TikTok – https://www.tiktok.com/@howareu_program Viber– https://invite.viber.com/... Розробку та впровадження Всеукраїнської програми ментального здоров’я координує Міністерство охорони здоров'я України. Всесвітня організація охорони здоров’я – експертний партнер, виконавчий партнер – громадська організація «Безбар'єрність». Майданчиком для розробки та ухвалення рішень є Міжвідомча координаційна рада при Кабінет Міністрів України. Комунікаційна кампанія реалізується за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). #тияк

11:10 05.10.2023

Шановні громадяни!

Шановні громадяни!

Якщо у вас виникли питання щодо призначення/перерахунку/виплати пенсій, житлових субсидій та пільг, страхових виплат ви можете звернутись за  оновленими телефонами “гарячих ліній”, які працюють в Головному управлінні Пенсійного фонду України в Миколаївській області.

08:49 05.10.2023

Запрошуємо на роботу!

Запрошуємо на роботу!

Казанківська селищна рада запрошує на роботу: водія категорії В, тракториста. Офіційне працевлаштування.

08:47 05.10.2023

РЕЄСТРАЦІЯ РРО/ПРРО В 2023 РОЦІ

РЕЄСТРАЦІЯ РРО/ПРРО В 2023 РОЦІ

     Фахівцями  Казанківської ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області проводяться співбесіди,  тематичні зустрічі з платниками  щодо надання роз`яснень порядку реєстрації РРО/ПРРО, змін до Податкового кодексу відповідно до Закону України від 30.06.2023 № 3219-IX. 

08:46 05.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь