A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

Вчились як шукати основу, яка повертає до життя

Вчились як шукати основу, яка повертає до життя

Психологом Центру надання соціальних послуг Анастасією Клюбченко для всіх бажаючих проведена робота в стилі кінотеатру, тема якої була «Втрати та як переживати втрату». За допомогою проектора присутні переглянули американський драматичний фільм «Прихована краса». Кінострічка розповідає про працівника рекламного агентства, у житті якого сталася трагедія, але його колеги намагаються допомогти йому якнайшвидше подолати непростий життєвий етап і розробляють незвичайний план із порятунку свого товариша.

09:32 20.01.2023

У вікторині може взяти участь кожен

У вікторині може взяти участь кожен

22 січня Україна відзначатиме День Соборності. Публічна бібліотека Казанківської селищної ради пропонує вам перевірити свої знання про цю важливу подію в історії нашої держави та відновити у своїй пам’яті історичні факти за допомогою вікторини "Україна під стягом соборності", перейшовши за посиланням https://kazankapublibrary.blogspot.com/2023/01/blog-post.html

09:28 20.01.2023

Краєзнавчий калейдоскоп

Краєзнавчий калейдоскоп

Розпочалися змагання Відкритої першості з краєзнавства Миколаївського обласного Центру національно- патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді.

09:25 20.01.2023

До уваги громадян, що отримують компенсацію за розміщення внутрішньо переміщених осіб

До уваги громадян, що отримують компенсацію за розміщення внутрішньо переміщених осіб

До Порядку компенсації витрат за тимчасове розміщення (перебування) внутрішньо переміщених осіб, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19 березня 2022 року №333, внесено зміни Постановою №1364 від 06 грудня 2022 року.

14:27 18.01.2023

Блакитні рюкзачки для дітей з особливими потребами

Блакитні рюкзачки для дітей з особливими потребами

20 шкільних рюкзаків із канцелярським приладдям від ЮНІСЕФ передані в громаду обласним гуманітарним штабом для потреб юних членів Спілки осіб з інвалідністю Казанківщини. Ці наплічники отримують учні початкової школи з числа дітей з особливими потребами. Повний набір канцтоварів і необхідного шкільного приладдя стануть гарною підмогою дітям з особливими освітніми потребами.

15:08 17.01.2023

Виплати за лікарняними по вагітності та пологах

Виплати за лікарняними по вагітності та пологах

В Україні, працюючі жінки, при виході у відпустку по вагітності та пологах, отримують відповідну допомогу. Підставою для її призначення є листок непрацездатності, сформований на підставі медичного висновку.

13:51 17.01.2023

Знову з подарунками на передову!

Знову з подарунками на передову!

У неділю, 15 січня, знову за підтримки селищного голови Олексія Асмолова було організовано надання допомоги нашим військовим, які боронять державу від російського агресора. Цього разу збори гумдопомоги на передову були дуже емоційними та чуттєвими. Готувались серйозно, майже тиждень. Волонтери, просто небайдужі жителі громади працювали в телефонному режимі: спілкувались, домовлялись хто чим зможе допомогти. Дзвонили благодійним фондам, старостам, підприємцям, знайомим волонтерам, жителям і скрізь знайшли підтримку, ніхто не залишився байдужим. Тож збирали теплі речі, ліки, варили буржуйки, готували їжу. І нарешті цей день настав. У чотири штурмові бригади було доставлено чотири буржуйки, спальні мішки, шкарпетки, спідню білизну, теплі шапки, куртки, медикаменти, а продуктів – сила силенна! Качки смажені, блинчики, солодощі, випічка, навіть олів’е, борщ, ковбаса домашня. Весь кулінарний список можна дуже довго перечислювати, отже, як говориться «не вистачало тільки червоної ікри».

08:40 17.01.2023

ДО УВАГИ ГРОМАДЯН!!! ДОБРОВІЛЬНА ЗДАЧА ЗБРОЇ!!!

ДО УВАГИ ГРОМАДЯН!!! ДОБРОВІЛЬНА ЗДАЧА ЗБРОЇ!!!

Національна поліція України повідомляє, громадяни, які добровільно звернуться до підрозділів поліції з метою здачі зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів та спеціальних засобів, що зберігаються ними незаконно, звільняються від кримінальної відповідальності.

13:58 16.01.2023

Відбувся дружній турнір з волейболу

Відбувся дружній турнір з волейболу

Минулого тижня вихованці Казанківської дитячо-юнацької спортивної школи завітали до спортшколи м Новий Буг на дружній турнір з волейболу. Гра була запекла та цікава.

10:52 16.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь