Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Розпочалось активне розроблення Плану комплексного відновлення території Казанківської селищної територіальної громади

Дата: 31.01.2024 14:51
Кількість переглядів: 58

31 січня 2024 року відбулось друге засідання робочої групи з розроблення Плану комплексного відновлення території Казанківської селищної територіальної громади.

Члени робочої групи проаналізували опитувальники, які надійшли до селищної ради, детально вивчили всі проблемні напрямки громади на думку населення. Більшість із наведених проблем і викликів, тісно пов’язані між собою, що посилює необхідність застосування інтегрованого підходу до місцевого відновлення.

Жителі громади повинні мати можливість впливати на процес відновлення та прийняття рішень. Саме участь місцевої спільноти може допомогти у створенні довгострокових програм , які відповідатимуть потребам місцевого населення.

З метою глибокого опрацювання цілей та проєктів і створення відповідного діалогового майданчика за рахунок розширеного кола розробників серед професійних кіл та агентів змін, у громаді необхідно провести консультації із зацікавленими сторонами за участі представників структурних підрозділів органу місцевого самоврядування, комунальних підприємств, громадських організацій, підприємців, закладів освіти та культури, житлово-комунального господарства, громадських організацій, підприємців, представників обласної військової адміністрації тощо.

Дані консультації можуть проводитися у формі робочих груп, діалогових майданчиків, круглих столів, можуть використовуватись онлайн інструменти спільної творчої роботи над стратегічними документами.

Також на засіданні робочої групи визначили термін збору проектних ініціатив для головних розпорядників Казанківської селищної ради, а саме з 1 лютого 2024 року до 15 березня 2024 року.

Возможно, это изображение 12 человек и люди учатся


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь