A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

Державна соціальна допомога особам з інвалідністю з дитинства та дітям з інвалідністю

Державна соціальна допомога особам з інвалідністю з дитинства та дітям з інвалідністю

Як поінформувала начальник відділу соціального захисту населення Маріанна Трофімова, Законом України «Про державну соціальну допомогу особам з інвалідністю з дитинства та дітям з інвалідністю» передбачено надання державної соціальної допомоги особам з інвалідністю з дитинства та дітям з інвалідністю віком до 18 років.

10:57 12.01.2023

Запрошення на навчання

Запрошення на навчання

Рятувальники Миколаївщини запрошують юнаків та дівчат, які прагнуть отримати професію пожежного-рятувальника та готові стати на стежину професійних #вогнеборців, вступати на денну форму навчання за державним замовленням до закладів вищої освіти Державної служби України з надзвичайних ситуацій - Національний університет цивільного захисту України (м. Харків), Черкаський інститут пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля та Львівський державний університет безпеки життєдіяльності.

10:56 12.01.2023

Вітаємо ученицю і керівника!

Вітаємо ученицю і керівника!

Головне досягнення вчителя, це успіх його учнів. Тож знову висловлюємо подяку вчителю біології Казанківської гімназії №4 Скрипник Людмилі Іванівні за розвиток творчих здібностей її учнів. І, як результат, учениця 7 класу Меланія Лабазнюк посіла перше місце в першому (районному) етапі щорічного обласного конкурсу "В об’єктиві натураліста " в номінації «Кращий відеоролик (відео кліп)» на тему «Дика природа». Бажаємо Меланії та її керівнику подальших творчих успіхів, натхнення та миру!

10:06 11.01.2023

Вітаємо з перемогою!

Вітаємо з перемогою!

Вітаємо ученицю 7 класу Казанківської гімназії №4 Кіру Воронцову, яка зайняла перше місце в першому (районному) етапі щорічного обласного конкурсу юних флористів "Квітуча Україна " у другій віковій категорії, номінації виготовлення панно на тему «Наші квіти – то душа України».

08:47 11.01.2023

Кому призначається допомога по догляду за особами, які цього потребують, та як її отримати в умовах війни?

Кому призначається допомога по догляду за особами, які цього потребують, та як її отримати в умовах війни?

Часто особами, що потребують догляду, можуть бути близькі люди чи члени родини. Розповідаємо, за ким призначається догляд та як отримати компенсацію від держави.

12:46 10.01.2023

Знову надали допомогу нашим військовим на Різдвяні свята

Знову надали допомогу нашим військовим на Різдвяні свята

Днями, так сталося, що саме на Різдвяні свята, через наше селище проїжджали військові ЗСУ. Казанківці охоче спілкувались з військовими та вирішили не відпускати їх, так би мовити, з порожніми руками. Тож оперативно, у телефонному режимі, зв’язались з волонтерами, селищною радою, і за короткий відрізок часу зібрали та завантажили автомобіль захисників продуктами харчування, медикаментами та іншим, необхідним у бойовій обстановці.

12:45 10.01.2023

Працює лінія психологічної підтримки для дорослих та дітей

Працює лінія психологічної підтримки для дорослих та дітей

Міжнародна гуманітарна організація «Людина в біді» («People in Need»), що працює в сферах гуманітарної допомоги, прав людини, освіти та соціальної роботи, реалізовує Всеукраїнський психосоціальний проект, який є дуже актуальним в сучасних умовах.

12:43 10.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь