A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Відбулося засідання Комісії з упорядкування (найменування та перейменування) назв об’єктів топоніміки та інших об’єктів права власності на території Казанківської селищної територіальної громади.

Дата: 17.03.2024 10:44
Кількість переглядів: 50

15 березня 2024 року відбулося засідання Комісії з упорядкування (найменування та перейменування) назв об’єктів топоніміки та інших об’єктів права власності на території Казанківської селищної територіальної громади.

На засіданні були розглянуті питання про перейменування назв вулиць Казанківської громади відповідно до Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в України і деколонізації топонімії».

Відповідно до клопотання старости Миколаївського старостинського округу Світлани Беспалько вулицю Матросова та вулицю Жовтневу в с. Миколаївка запропоновано до перейменування відповідно на вулицю Калинова та вулицю Сонячна розпорядженням селищного голови.

Щодо перейменування вулиці Васляєва в смт Казанка, враховуючи висновок Українського інституту національної пам’яті, прийнято рішення про звернення до мешканців вулиці «Васляєва» щодо надання пропозиції по перейменуванню назви вулиці.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь