A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Проведення робочої зустрічі з представником установи виконання покарання

Дата: 28.03.2023 14:44
Кількість переглядів: 563

Днями відбулася робоча зустріч начальника Баштанського районного сектору № 3 філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській, Донецькій, Луганській та Херсонській областях Челнакової Ірини Олександрівни з старшим інспектором з питань підготовки до звільнення відділу соціально-виховної та психологічної роботи Державної установи «Казанківська виправна колонія (№ 93) Мілобог Ольгою.

      На нараді було  обговорено вимоги Наказу Міністерства юстиції України  від 03.04.2018 року № 974/5/467/609/280 «Про затвердження  Порядку взаємодії установ виконання покарань, уповноважених органів з питань пробації та суб’єктів соціального патронажу під час підготовки до звільнення осіб, які відбувають покарання у виді обмеження волі або позбавлення волі на певний строк». Також були обговорені питання щодо налагодження взаємодії при реалізації заходів пенітенціарної пробації. Установа виконання покарань співпрацює із уповноваженим органом з питань пробації   в підготовці осіб, які відбувають покарання у виді обмеження волі або позбавлення волі на певний строк, до звільнення з метою трудового і побутового влаштування таких осіб після звільнення за обраним ними місцем проживання. Момент звільнення засудженого має досить важливе значення для нього, оскільки він стикається з рядом проблем, які самотужки вирішити не просто. І ось тут на допомогу приходить служба пенітенціарної пробації, яка своїм прямим обов’язком допомагає особі, яка звільняється від відбування покарання у виді обмеження волі чи позбавлення волі на певний строк. Тобто створюється більш ефективна система соціальної підтримки звільнених осіб.

       За результатами зустрічі був визначений напрямок спільних дій та алгоритм співпраці, з метою належного виконання повноважень та результативної взаємодії для подальшої ефективної співпраці, дієвої соціальної адаптації та запобіганню рецидивної злочинності колишніх засуджених.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь