A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

Як не слід боротися зі стресом?

Як не слід боротися зі стресом?

Ментальне здоров’я дасть тобі сили не просто подолати важкий період життя, але й пройти його з користю для себе. Щоб проблеми не поглинули тебе разом із твоїми мріями, не слід«виправляти» настрій алкоголем, сигаретами, наркотичними речовинами, кавою, солодощами, переїданням; відкладати життя й цілі на потім; дистанціюватися від людей, переживати стрес на самоті; вивільняти негатив криками, сварками; звинувачувати в негараздах себе; копатися в минулому й критикувати себе за вчинки та думки; опускати руки й переставати боротися; чекати, коли пройде саме. Буде простіше уникати саморуйнування, якщо ти визначиш свої цінності.

11:39 08.12.2023

А хустка в нас завжди була в пошані

А хустка в нас завжди була в пошані

Не так давно в Україні почав відзначатися Всесвітній день української хустки. Вона здавна вважалася оберегом та символом патріотизму, свободи та любові. Тому активістки, які впровадили свято, ставили собі за мету відродження національних традицій та донесення історичних фактів про цей предмет гардероба. Не зважаючи на «молодість», у свята вже є свої традиції. У цей день проводяться майстер-класи та конкурси на вміння зав’язувати хустинку. Адже тільки в Україні існує декілька десятків технік зав’язування.

11:38 08.12.2023

Перевірено стан готовності деяких закладів освіти громади до офлайн навчання

Перевірено стан готовності деяких закладів освіти громади до офлайн навчання

7 грудня 2023 року згідно з розпорядженням начальника Баштанської районної військової адміністрації від 01.08.2023 №108-р «Про утворення комісії з обстеження закладів освіти на предмет готовності до організації офлайн навчання та забезпечення безпеки учасників освітнього процесу Баштанського району» відбулась повторна перевірка комісією  закладів освіти Казанківської селищної ради.

08:59 08.12.2023

Шлем вітання від щирої душі!

Шлем вітання від щирої душі!

Головне завдання працівників органів місцевого самоврядування - працювати на благо територіальних громад та відстоювати їх інтереси. Це робота непроста і відповідальна, це щоденні виклики, це прийняття складних рішень. Особливо зараз, в умовах війни, коли перед вами постійно постають нові й нові завдання, а разом з ними приходить новий досвід.

14:51 07.12.2023

Відбулась реєстрація на грошову допомогу для внутрішньо переміщених осіб

Відбулась реєстрація на грошову допомогу для внутрішньо переміщених осіб

6 грудня 2023 року в Центрі надання адміністративних послуг Казанківської селищної відбувалася реєстрація представниками міжнародної гуманітарної організації на отримання грошової допомоги для ВПО від World Vision.

14:50 07.12.2023

Що потрібно знати про пенсійні посвідчення

Що потрібно знати про пенсійні посвідчення

Документом, який підтверджує призначення особі пенсії, є пенсійне посвідчення, що видається відповідно до, Порядку оформлення, виготовлення та видачі документів, що підтверджують призначення особі пенсії, затвердженого постановою правління Пенсійного фонду України від 03 листопада 2017 року № 26-1, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 04 грудня 2017 року за № 1464/31332 (зі змінами).

14:00 07.12.2023

Для отримання субсидій та пільг можна обрати  будь-який уповноважений банк

Для отримання субсидій та пільг можна обрати будь-який уповноважений банк

Одержувачі житлової субсидії / пільги можуть отримувати відповідні виплати через відділення поштового зв’язку або на банківський рахунок. Отримувач виплати самостійно обирає спосіб одержання виплати, в тому числі будь-який з уповноважених банків. Актуальний перелік банків розміщено на сайті Міністерства фінансів України: https://www.mof.gov.ua/uk/upovnovazheni-banki-shhodo-obslugovuvannja-zarplatnih-proektiv

13:59 07.12.2023

        Всеукраїнський фестиваль мистецтв  «Військові обереги від Святого Микола»

        Всеукраїнський фестиваль мистецтв «Військові обереги від Святого Микола»

З метою формування в молоді української національної та громадянської ідентичності засобами української культури та мистецтва; пропагування, примноження та популяризація надбань національної культури українського народу, художніх засобів і можливостей мистецтва серед дітей та молоді, пошук нових форм і методів роботи з ними, до 5 грудня 2023 року у регіонах України був проведений Всеукраїнський фестиваль мистецтв «Військові обереги від Святого Миколая» (дистанційний формат) за тематикою «Волонтери Святого Миколая».

11:32 07.12.2023

Благодійні покази документального фільму "Довга доба"

Благодійні покази документального фільму "Довга доба"

«Довга доба» — історія про життя, мрії та плани українців, останній день нашого мирного життя та початок нового етапу, який розпочався 24 лютого під звуки бомб та сирен. Це – хроніка перших днів війни та відтворення подій через особисті історії. Сценарій до майбутнього фільму пише сам народ України, і ви можете долучитись до цього.

09:17 07.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь