A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

Шлем вітання від щирої душі!

Шлем вітання від щирої душі!

Головне завдання працівників органів місцевого самоврядування - працювати на благо територіальних громад та відстоювати їх інтереси. Це робота непроста і відповідальна, це щоденні виклики, це прийняття складних рішень. Особливо зараз, в умовах війни, коли перед вами постійно постають нові й нові завдання, а разом з ними приходить новий досвід.

14:51 07.12.2023

Відбулась реєстрація на грошову допомогу для внутрішньо переміщених осіб

Відбулась реєстрація на грошову допомогу для внутрішньо переміщених осіб

6 грудня 2023 року в Центрі надання адміністративних послуг Казанківської селищної відбувалася реєстрація представниками міжнародної гуманітарної організації на отримання грошової допомоги для ВПО від World Vision.

14:50 07.12.2023

Що потрібно знати про пенсійні посвідчення

Що потрібно знати про пенсійні посвідчення

Документом, який підтверджує призначення особі пенсії, є пенсійне посвідчення, що видається відповідно до, Порядку оформлення, виготовлення та видачі документів, що підтверджують призначення особі пенсії, затвердженого постановою правління Пенсійного фонду України від 03 листопада 2017 року № 26-1, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 04 грудня 2017 року за № 1464/31332 (зі змінами).

14:00 07.12.2023

Для отримання субсидій та пільг можна обрати  будь-який уповноважений банк

Для отримання субсидій та пільг можна обрати будь-який уповноважений банк

Одержувачі житлової субсидії / пільги можуть отримувати відповідні виплати через відділення поштового зв’язку або на банківський рахунок. Отримувач виплати самостійно обирає спосіб одержання виплати, в тому числі будь-який з уповноважених банків. Актуальний перелік банків розміщено на сайті Міністерства фінансів України: https://www.mof.gov.ua/uk/upovnovazheni-banki-shhodo-obslugovuvannja-zarplatnih-proektiv

13:59 07.12.2023

        Всеукраїнський фестиваль мистецтв  «Військові обереги від Святого Микола»

        Всеукраїнський фестиваль мистецтв «Військові обереги від Святого Микола»

З метою формування в молоді української національної та громадянської ідентичності засобами української культури та мистецтва; пропагування, примноження та популяризація надбань національної культури українського народу, художніх засобів і можливостей мистецтва серед дітей та молоді, пошук нових форм і методів роботи з ними, до 5 грудня 2023 року у регіонах України був проведений Всеукраїнський фестиваль мистецтв «Військові обереги від Святого Миколая» (дистанційний формат) за тематикою «Волонтери Святого Миколая».

11:32 07.12.2023

Благодійні покази документального фільму "Довга доба"

Благодійні покази документального фільму "Довга доба"

«Довга доба» — історія про життя, мрії та плани українців, останній день нашого мирного життя та початок нового етапу, який розпочався 24 лютого під звуки бомб та сирен. Це – хроніка перших днів війни та відтворення подій через особисті історії. Сценарій до майбутнього фільму пише сам народ України, і ви можете долучитись до цього.

09:17 07.12.2023

Не залишаємо нікого наодинці з проблемами

Не залишаємо нікого наодинці з проблемами

6 грудня 2023 року в рамках відзначення Дня Збройних Сил України відбулась інформаційна зустріч начальника Баштанської районної адміністрації Владислава Дмитріва,  його заступника Наталії Казаріної та селищного голови Олексія Асмолова з сім’ями загиблих військовослужбовців.

15:38 06.12.2023

Мир у тебе в руках!

Мир у тебе в руках!

День Збройних Сил України відзначається щорічно 6 грудня. Це свято завжди відзначалося з гордістю та пошаною, але у 2022 році під час  повномасштабної війни його важливість зросла ще більше. ЗСУ – меч і щит України, наша опора і захист. Найкращі сини і доньки України борються в Збройних Силах за незалежність і свободу своєї Батьківщини.

14:25 06.12.2023

Що сказати сьогодні захисникам та захисницям?

Що сказати сьогодні захисникам та захисницям?

Що сказати сьогодні захисникам і захисницям? Як підбадьорити, подякувати, не бовкнути зайвого? Просто відкиньте усі кліше і скажіть, що у вас на думці, головне — від чистого серця.

12:49 06.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь