A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

Шановні волонтери!

Шановні волонтери!

5 грудня Україна та весь світ відзначають Міжнародний день волонтера – свято людей, які безкорисливо простягають руку допомоги ближньому, які піклуючись про щастя іншого, знаходить своє власне. Вони займаються діяльністю на користь суспільства, охоплюють своєю діяльністю різні сфери життя, мають активну життєву позицію, зацікавлені у допомозі іншим та бажають змінити все на краще. Це відкриті і добрі люди, для яких доброчинність – невід’ємна частина їх життя.

08:07 05.12.2023

Як говорити з дітьми про людей з інвалідністю?

Як говорити з дітьми про людей з інвалідністю?

Людей із наслідками важких травм та інвалідністю ми зустрічаємо ледь не щодня. Це складна тема для розмови з дитиною, і нам, можливо, хотілося б її уникнути, але говорити про це важливо. По-перше, щоби підготувати дитину до такої зустрічі (її може налякати те, чого вона не розуміє); по-друге, аби проявити повагу. Дібрати правильні слова допоможе дитяча психологиня Світлана Ройз

11:42 04.12.2023

Стартувала Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства»

Стартувала Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства»

Щорічно з 25 листопада до 10 грудня проводиться Всеукраїнська кампанія «16 днів проти насильства» з метою привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства в сім’ях, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми, гендерного насильства та забезпечення рівних прав жінок і чоловіків.

08:28 04.12.2023

Казанківська селищна рада започаткувала урочисту реєстрацію шлюбу

Казанківська селищна рада започаткувала урочисту реєстрацію шлюбу

В Центрі культури та дозвілля Казанківської селищної ради сьогодні вирують емоції. Сонячно та тепло на душі від того, що нині радісний день народження сім’ї для молодят, які звернулися в наш ЦНАП для державної реєстрації шлюбу.

15:12 01.12.2023

Участь у форумі «Інвалідність: головні проблеми та шляхи вирішення»

Участь у форумі «Інвалідність: головні проблеми та шляхи вирішення»

30 листопада 2023 року, напередодні відзначення Міжнародного дня прав людей з інвалідністю у Миколаєві відбувся форум «Інвалідність: головні проблеми та шляхи вирішення» в якому взяла участь голова ГО "Спілка осіб з інвалідністю Казанківщини" Наталія Шевчук.

10:28 01.12.2023

Проєкт «Польська полиця в Україні» не оминув і Казанківську громаду

Проєкт «Польська полиця в Україні» не оминув і Казанківську громаду

Нам надзвичайно приємно, що в межах пілотного проєкту  «Польська полиця в Україні», який ініціювали Міністерство культури та національної спадщини Польщі (МКіНС РП) і Міністерство культури та інформаційної політики України, наша Публічна бібліотека Казанківської селищної ради отримала 20 книг польських авторів у перекладі українською мовою. Це твори класичної та сучасної літератури для дорослих та молодших читачів.

10:27 01.12.2023

УВАГА!

УВАГА!

Представники та лікарі-протезисти ТОВ «Форвард-Орто» приїжджають для проведення замірів та консультування осіб з інвалідністю, щодо замовлення та користування допоміжними засобами реабілітації.

09:41 01.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь