A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

Це ок, якщо вам не ок.Поговоріть про свій ментальний стан із сімейним лікарем

Це ок, якщо вам не ок.Поговоріть про свій ментальний стан із сімейним лікарем

Триває війна, збільшується навантаження на психіку. Ви можете не одразу помітити, що ментальне здоров’я потребує підтримки. І найближчий та найзручніший варіант отримати допомогу – звернутися до сімейного лікаря.

15:00 12.01.2024

ІДЕНТИФІКАЦІЯ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ТВАРИН – ЦЕ НЕОБХІДНО!

ІДЕНТИФІКАЦІЯ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ТВАРИН – ЦЕ НЕОБХІДНО!

Реєстрація тварин є частиною державної політики, що приводить законодавство України у відповідність до законодавства Європейського Союзу та впроваджується на державному рівні в галузі тваринництва і відтак є обов’язковою для господарств всіх форм власності.

09:58 12.01.2024

Лінії емоційної підтримки

Лінії емоційної підтримки

Кому дзвонити, коли зле? Яку лінію краще обрати? Це справді безкоштовно? Хочемо більше розповідати про лінії психологічної допомоги та звикати відкриватися, коли емоції б’ють через край. Лінія емоційної підтримки Міжнародної організації з міграції (МОМ) — це безкоштовна та анонімна допомога кваліфікованих психологів, які готові вислухати вас при будь-яких запитах для покращення емоційного стану. За вказаними номерами можна отримати одну або серію консультацій сам на сам із фахівцем — розповісти про те, що вас турбує, що спричиняє появу емоцій чи впливає на ваш стан і отримати поради. Не зволікайте, якщо вам є чим поділитися. Ваші почуття важливі. Зазначимо, що Всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?» створена за ініціативою першої леді Олена Зеленська. #тияк #mentalhealth #психічнездоровя #bezbariernist

09:34 12.01.2024

Минає п’ята доба крижаного полону в Казанківській громаді

Минає п’ята доба крижаного полону в Казанківській громаді

Внаслідок негоди, яка вирувала в Казанківській громаді з 7 на 8 січня, було повалено понад 150 опор, обірвано близько 280 км дротів, відбулось намерзання льоду на дротах енергомереж від двох до п'яти сантиментів, в свою чергу це критично збільшило вагу повітряних ліній.

09:33 12.01.2024

Відбулось засідання опікунської ради при виконавчому комітеті Казанківської селищної ради

Відбулось засідання опікунської ради при виконавчому комітеті Казанківської селищної ради

При виконавчому комітеті селищної ради продовжує функціонувати опікунська рада. Цілеспрямовано проводиться робота із сім’ями, в яких діти перебувають у складних життєвих обставинах, де батьки ухиляються від виконання своїх обов’язків та розглядаються питання погодження кандидатур опікунів.

15:12 11.01.2024

Розпочинаємо новий проєкт "Свічка Пам'яті: Шана Загиблим Героям "

Розпочинаємо новий проєкт "Свічка Пам'яті: Шана Загиблим Героям "

Історико-краєзнавчий музей Казанківської селищної ради спільно з БО "БФ"Джерело рідного краю" та за активної участі місцевої громади розпочинає проєкт Свічка Пам'яті: Шана Загиблим Героям, присвячений вшануванню пам'яті наших героїв – військовослужбовців, які віддали життя за свободу та незалежність України. З 2014 року, у день загибелі кожного героя, будуть публікуватися пости, що розповідають їхні історії та подвиги.

13:23 11.01.2024

Тепер сімейні лікарі бережуть не тільки фізичне, а й ментальне здоровʼя

Тепер сімейні лікарі бережуть не тільки фізичне, а й ментальне здоровʼя

На початок 2024 року близько 70 тисяч медпрацівників (з них 16 тисяч — сімейні лікарі) пройшли навчання за програмою ВООЗ mhGAP і тепер можуть надавати підтримку з ментального здоров’я. Тобто кожен третій «сімейний» наразі може розпізнати, діагностувати, допомогти, або ж за необхідності направити до вузького спеціаліста. Розкажіть сімейному лікарю про:  порушення сну  тривалу відсутність апетиту  тривожність, напругу в тілі, панічні атаки  нав'язливі думки про те, що може статися щось погане  пригніченість, апатію, бажання сховатися від усього світу Ця послуга є безоплатною, адже надається у межах Програми медичних гарантій. Якщо у вас досі немає сімейного лікаря, і ви не знаєте, до кого звернутися, скористайтеся онлайн-мапою на сайті НСЗУ або ж зателефонуйте за номером 16-77. Нагадаємо, що Всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?» створена за ініціативою першої леді Олена Зеленська. #тияк

13:18 11.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь