Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

Яскраві костюми для артистів з Михайлівки

Яскраві костюми для артистів з Михайлівки

За депутатські кошти депутата Миколаївської обласної ради Олени Малиновської, яка представляє в області наш район, на суму 20 тисяч гривень, придбано сценічні костюми для учасників художньої самодіяльності Михайлівського сільського будинку культури. А це 10 комплектів жіночих сценічних костюмів, оздоблених українською вишивкою, а також дитячі сукні, дитячі та дорослі комплекти сорочок-вишиванок та козацьких шароварів, окрім того – два костюми для аніматорів із мультфільму «Смішарики» Крош і Нюша.

15:01 15.09.2020

Зміни до бюджету і інші важливі питання

Зміни до бюджету і інші важливі питання

Сьогодні у залі засідань селищної ради відбулось засідання постійної комісії з питань планування та обліку бюджету і фінансів, комунальної власності та соціально-економічного розвитку, яке провів голова комісії С. Дяченко.

17:09 14.09.2020

Відбулось чергове засідання виконкому Казанківської селищної ради

Відбулось чергове засідання виконкому Казанківської селищної ради

Сьогодні, 14 вересня, відбулось чергове засідання виконавчого комітету Казанківської селищної ради. Члени виконкому розглянули 26 питань порядку денного, що стосуються життєдіяльності нашої громади. Зокрема, погодження проектів рішень ради про внесення змін до бюджету Казанківської селищної ради на 2020 рік, затвердження Програми «Громадське здоров’я Казанківської територіальної громади на період до 2022 року», внесення змін та доповнень до Комплексної програми « Турбота» на 2019-2020 роки», зміни та доповнення до переліку адміністративних послуг, про надання згоди на прийняття нерухомого майна, яке знаходиться на території селищної ради, затвердження акту про визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам, затвердження переліку видів громадських робіт. Також погодили проект рішення щодо забезпечення безкоштовним харчуванням здобувачів освіти в закладах загальної середньої освіти у I-му півріччі навчального року, та щодо встановлення поточних індивідуальних технологічних нормативів використання питної води для мешканців громади. А також затвердили відповідні висновки опікунської ради.

14:30 14.09.2020

Участь і перемога у обласному огляді «Родинні суперечки»

Участь і перемога у обласному огляді «Родинні суперечки»

12 вересня в Миколаївському обласному краєзнавчому музеї відбувся обласний огляд сімейної творчості «Родинні суперечки», який представляли родини з села Михайлівка Валентина Гаращук, Олена Петренко, Олена Везнюк, Вікторія Дранчковська. Варто зазначити, що у конкурсі прийняли участь 16 будинків культури, а особливо приємно те, що наша громада виявилась найкращою та отримали найвищу нагороду – 1 місце!

13:30 14.09.2020

З Днем фізичної культури і спорту!

З Днем фізичної культури і спорту!

Свято День фізичної культури і спорту в Україні відзначається щороку в другу суботу вересня, яке засновано ще у минулому столітті - в 1994 році. Це свято здорового способу життя і радості. Наша громада теж відома своїми спортивними досягненнями. У Дмитро-Білівці народився всесвітньо відомий олімпійський чемпіон з греко-римської боротьби Іван Богдан. Наші команди беруть активну участь і перемагають у обласних змаганнях у багатьох видах спорту. А ДЮСШ виховала не одне покоління спортсменів і фізкультурників. Діти завжди з великим задоволенням відвідують тренування. Є у нас і призери області, і чемпіони області. Славилась Казанка і своїми волейбольними командами, як чоловічими, так і жіночими. Великих успіхів досягли і наші тенісисти, які будучі чемпіонами області входили до складу збірної України. Також пишаємось своїми легкоатлетами, гирьовиками, шахматистами. Ну а найулюбленішим видом спорту у громаді є футбол. Навіть наша футбольна команда «Ветеран» брала участь у чемпіонаті СРСР серед ветеранів. Сьогодні традиції ветеранів продовжує футбольний клуб «Казанка».

08:08 14.09.2020

Привітали з новосіллям працівників відділу культури та туризму

Привітали з новосіллям працівників відділу культури та туризму

Працівники відділу культури змінили своє місце розташування і перейшли до нового приміщення. Переїзд – справа дуже клопітна, але радісна, а нагорода за труди – новосілля. І сьогодні, 11 вересня, відсвяткували символічні входини. Варто нагадати, що приміщення колишньої санстанції, де вони працювали раніше, знаходиться в аварійному стані, в таких умовах вкрай небезпечно працювати. Тому керівництвом селищної ради було прийнято рішення перемістити відділ культури на другий поверх Центру надання адміністративних послуг. Тепер у освітян та працівників ЦНАПу з’явились нові гарні сусіди.

13:24 11.09.2020

Нова українська школа – це класно і креативно!

Нова українська школа – це класно і креативно!

Як зазначив начальник відділу освіти виконкому селищної ради Олександр Лука: «Школа — це великий ресурс для громади, тому вона має бути відкритою, щоб батьки могли долучатися до співпраці, а учень має відчувати себе повноцінним членом громади. Ми робимо все для того, щоб наші навчальні заклади допомагали дітям у придбанні навичок, необхідних у сучасному мінливому світі, створюємо їм безпечне середовище, а це є одним із основних принципів Нової української школи. Цього нового навчального року першокласників нашої Казанківської громади зустріли достойно, тож діти навчатимуться відповідно до концепції НУШ. Головне завдання відділу освіти, молоді та спорту - створити школу, у якій буде приємно навчатись».

09:13 11.09.2020

Назавжди в пам’яті народній

Назавжди в пам’яті народній

Робітники комунального підприємства «ДоброБуд» прибрали територію біля пам’ятника на честь загиблим воїнам-односельцям в роки Другої Світової війни, який знаходиться на території 4 - 5 сотень. А саме покосили траву, прибрали сміття, сухостій. В нашій громаді завжди пам’ятають і вшановують героїв-визволителів, які поклали своє життя за свободу і незалежність нашої Батьківщини. Це наше історичне надбання, історична пам’ять поколінь, яку потрібно зберігати як справжній символ мужності і героїзму нашого народу.

09:27 10.09.2020

У Казанці встановили нову автобусну зупинку

У Казанці встановили нову автобусну зупинку

Для того, щоб жителі і гості селища мали змогу більш безпечно, зручно і комфортно користуватися громадським транспортом, селищна рада оновлює та встановлює автобусні зупинки. Минулого місяця по центральній вулиці нашого селища робітники КП «ДоброБуд» оновили три зупинки. А зараз по вулиці Миру вже встановили нову каркасну автобусну зупинку, яку виготовили комунальники для потреб громади. Раніше на цьому місці стояв пошкоджений павільйон, який не виконував своїх основних функцій та підлягав реконструкції, тому було прийнято рішення встановити нову сучасну зупинку громадського транспорту. Як бачите вийшло гарно, конструкція добре вписалась в інтер’єр населеного пункту. А головне – це зручність, затишок та безпека для жителів нашої громади.

08:52 10.09.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь