A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

Що робити при такій ціні на природний газ для бюджетних установ?

Що робити при такій ціні на природний газ для бюджетних установ?

Сьогодні, 27 вересня, о 10 годині відбулась нарада з керівниками та бухгалтерами бюджетних установ, яку провів селищний голова Олексій Асмолов. Мова йшла про надзвичайно складну і напружену ситуацію з майбутнім опаленням бюджетних установ, в тому числі навчальних, лікувальних, дитячих, культурних закладів, адмінприміщень, що пов’язано з стрімким зростанням ціни на природній газ. Як зазначалось на нараді, у бюджеті катастрофічно не вистачає коштів, щоб восени і взимку опалювати бюджетні заклади при захмарно високих цінах на газ. Говорили також про наявні тендерні процедури закупівель, а також необхідності забезпечення утеплення приміщень, збереження тепла, раціонального використання теплової енергії і коштів.

16:09 27.09.2021

22 вересня 2021 року в залі засідань Казанківської селищної ради відбулася нарада

22 вересня 2021 року в залі засідань Казанківської селищної ради відбулася нарада

     22 вересня 2021 року в залі засідань Казанківської селищної ради відбулася нарада відділу освіти, молоді та спорту з керівниками закладів освіти селищної ради за участі Казанківського селищного голови Олексія Асмолова, заступника селищного голови Олени Шевчук, голови районної організації профспілки працівників освіти і науки України Ольги Дьоміної.

16:01 22.09.2021

Земний уклін вам партизани!

Земний уклін вам партизани!

22 вересня 2001 року, в день 60-ї річниці з початку підпільно-партизанського руху в Україні в роки Великої Вітчизняної війни, в країні вперше відзначався День партизанської слави, встановлений Указом Президента № 1020/2001 від 30.10.2001 року.

13:06 22.09.2021

У Миколаєві відбудеться Великий аграрний форум «Ринок землі та приватизація»

У Миколаєві відбудеться Великий аграрний форум «Ринок землі та приватизація»

ТОВ «ЮК «АРМАДА» 5 жовтня 2021року планує провести Великий аграрний форум, присвячений відкритому ринку землі та приватизації землі в Бізнес-центрі «Олександрівський», що знаходиться за адресою: м. Миколаїв, вул. Нікольська, буд. 25.

13:23 21.09.2021

Проведено інформаційно–розяснювальну роботу з питань легалізації трудових відносин

Проведено інформаційно–розяснювальну роботу з питань легалізації трудових відносин

14 вересня 2021 року головним спеціалістом–інспектором праці Казанківської селищної ради Тетяною РИБАК та в.о. начальника Казанківського ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області Світланою ДЗЮБАС у населених пунктах громади, а саме у Миколаївці та Троїцько–Сафонове проведено інформаційно – роз`яснювальну роботу з питань легалізації трудових відносин, виплати заробітної плати та зайнятості населення про переваги офіційного працевлаштування, неприпустимість допуску до роботи без належного оформлення трудових відносин. Серед працівників розповсюджено пам’ятки, де основна увага акцентується на працевлаштуванні в рамках чинного законодавства.

14:41 14.09.2021

ІНФОРМАЦІЙНЕ  ПОВІДОМЛЕННЯ

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

Про приватизацію об’єкта малої приватизації :комунальної власності Казанківської селищної ради :нежитловий комплекс (будинок дитячої та юнацької творчості) знаходяться за адресою: вул. Центральна, 36Б, смт Казанка,  Миколаївської області.   

08:52 13.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь