A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

22 вересня 2021 року в залі засідань Казанківської селищної ради відбулася нарада

Дата: 22.09.2021 16:01
Кількість переглядів: 526

     22 вересня 2021 року в залі засідань Казанківської селищної ради відбулася нарада відділу освіти, молоді та спорту з керівниками закладів освіти селищної ради за участі Казанківського селищного голови Олексія Асмолова, заступника селищного голови Олени Шевчук, голови районної організації профспілки працівників освіти і науки України Ольги Дьоміної.

     На початку засідання начальник відділу освіти, молоді та спорту Олександр Лука ознайомив присутніх із порядком денним.

      Про організацію заходів із цивільного захисту у закладах освіти Казанківської селищної ради розповів начальник відділу інвестицій, містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства    виконавчого комітету Казанківської селищної ради відділу освіти, молоді та спорту Юрій Кондратюк.           

            Начальник відділу освіти, молоді та спорту Олександр Лука довів до відома присутніх інформацію про те, що за результатами позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій з 00 год.00 хв. 23 вересня 2021 року встановлено «жовтий» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19  на території всіх регіонів України. Олександр Богданович зазначив, що при «жовтому» рівні епідемічної небезпеки відвідування закладів освіти здобувачами освіти дозволено за умови наявності не менше як у 80 відсотків працівників документу, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації, чи міжнародний, внутрішній сертифікат або іноземний сертифікат, що підтверджує вакцинацію від COVID-19 однією дозою дводозної вакцини (жовті сертифікати), або однією дозою однодозної вакцини чи двома дозами дводозної вакцини (зелені сертифікати), які включені Всесвітньою організацією охорони здоров’я до переліку дозволених для використання в надзвичайних ситуаціях, негативний результат тестування методом полімеразної ланцюгової реакції або одужання особи від зазначеної хвороби, чинність якого підтверджена за допомогою Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія (Дія).

   Головний лікар ЦПМСД Віталій Соколов проінформував про вакцини, які є в наявності, та закликав до проходження вакцинації.

   Казанківський селищний голова Олексій Асмолов наголосив на  проведенні роз’яснювальної роботи серед працівників закладів освіти щодо необхідності щеплення.        

     Про основні аспекти впровадження HACCP у закладах освіти розповів головний спеціаліст відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Новобузького управління Володимир Пойда.

     Головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Ірина Вергелес наголосила на прозорості та інформаційній відкритості закладів освіти. 

         За результатами наради надано відповідні доручення.




« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь