Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

УВАГА! Шановні мешканці Казанківської громади та внутрішньо переміщені особи з Миколаївської області!

УВАГА! Шановні мешканці Казанківської громади та внутрішньо переміщені особи з Миколаївської області!

30 листопада 2022 року з 9 години ранку буде здійснювати прийом лікар-ортопед, лікар протезист з Миколаївського протезно-ортопедичного підприємства «Альфа Біонік» (порядок "живої черги").

14:02 23.11.2022

ШТОРМОВЕ ПОПЕРЕДЖЕННЯ!!!

ШТОРМОВЕ ПОПЕРЕДЖЕННЯ!!!

Обласний центр з гідрометеорології попереджає, що сьогодні, 23 листопада, по області та м. Миколаєву очікується туман, видимість 600-1000 м. Перший рівень небезпечності жовтий.

11:01 23.11.2022

У аграрному ліцеї говорили про толерантність

У аграрному ліцеї говорили про толерантність

Заступник директора з навчально-виховної роботи Казанківського професійного аграрного ліцею Людмила Баранюк поінформувала, що у першокурсників відбувся цікавий і повчальний тренінг «Вчимося жити разом», який провела практичний психолог навчального закладу Ірина Долженко. Говорили про толерантність. Це саме те, чого не вистачає зараз деяким людям і націям: терпіння, розуміння, дружнє ставлення, спокій, адекватне сприйняття. Тому виховання толерантності є важливим завданням навчального закладу, і саме педагоги мають допомагати підростаючому поколінню перейнятися розумінням толерантності, навчити відповідно жити.

08:15 23.11.2022

Вшанували пам’ять загиблих за свободу України

Вшанували пам’ять загиблих за свободу України

Сьогодні, біля пам’ятного знаку загиблим воїнам АТО Казанківщини, зібрались мешканці громади на мітинг, присвячений вшануванню громадянської мужності учасників Помаранчевої революції та Революції Гідності у відстоюванні прав людини та європейського майбутнього України, їх відданості ідеалам свободи, справедливості, утвердження демократичних цінностей в єдиній, свободній та незалежній державі.

12:32 21.11.2022

Шановні жителі Казанківаської громади!

Шановні жителі Казанківаської громади!

Сьогодні, 21 листопада, в Україні відзначають День Гідності та Свободи. І ми говоримо слова вдячності Героям Небесної Сотні, всім захисникам української державності, всім воїнам, що захищають нашу землю від ворога. Ми, українці, маємо бути свідомі того, що лише в єдності дій можемо досягти величної мети – побудови вільної й демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки. Нині наш народ об’єднує свої зусилля задля Перемоги над російським агресором та побудови європейської незалежної і заможної держави.

10:31 21.11.2022

Стартувала комунікаційна кампанія «Бережи себе»

Стартувала комунікаційна кампанія «Бережи себе»

У межах співпраці Міністерства охорони здоров’я України та громадської організації «INSCIENCE» за фінансової підтримки Світового банку та Швейцарської конфедерації реалізується комунікаційна кампанія «Бережи себе».

13:35 18.11.2022

Достовірна інформація - на сайті Миколаївобленерго

Достовірна інформація - на сайті Миколаївобленерго

На численні звернення мешканців громади Казанківська селищна рада повідомляє, що місцева влада не має впливу на графіки відключень електроенергії для споживачів. Тому для одержання достовірної інформації щодо відключення електроенергії необхідно звертатись до офіційного сайту Миколаївобленерго.

09:40 18.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь