Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

Відбулись громадські слухання щодо перейменування вулиці Юрія Тимошенка

Відбулись громадські слухання щодо перейменування вулиці Юрія Тимошенка

6 листопада 2022 року у приміщенні міського клубу №1 о 10.00 за ініціативи громадян смт Казанка, відповідно до розпорядження селищного голови, відбулись громадські слухання з питання щодо перейменування вулиці Юрія Тимошенка на вулицю Едуарда Лиса, який героїчно загинув, захищаючи рідну землю від російського агресора. Присутні підтримали дану пропозицію.

12:59 08.11.2022

Безкоштовні дрова можуть отримати тільки жителі прифронтових населених пунктів

Безкоштовні дрова можуть отримати тільки жителі прифронтових населених пунктів

Останнім часом до селищної ради приходять люди з тим, щоб отримати безкоштовну паливну деревину. Але, це нашої громади не стосується. Безоплатну паливну деревину для обігріву осель протягом осінньо-зимового періоду отримують тільки ті громадяни, які мешкають у регіонах, що прилягають до зони бойових дій.

15:07 07.11.2022

Громада отримала нові сучасні хромбуки

Громада отримала нові сучасні хромбуки

Сьогодні начальник відділу освіти, молоді та спорту Олександр Лука вручив 10 хромбуків (Chromebook) освітянам Казанківської громади. Такий проект став можливим завдяки співпраці Департаменту освіти і науки Миколаївської ОВА та Міністерства освіти і науки України, компанії Google та Організації Об’єднаних Націй з питань освіти, науки і культури (ЮНЕСКО).

15:06 07.11.2022

Допомагаємо армії як можемо

Допомагаємо армії як можемо

Наша громада не припиняє допомагати українським захисникам на передовій. Кожного дня небайдужі мешканці нашої громади приходять і надають свою поміч, плетуть маскувальні сітки. Люди приносять тканину, ріжуть смужки і плетуть. Соловйова Раїса Борисівна, Познякова Людмила Петрівна, Курінна Ніна Миколаївна своїми дбайливими руками плетуть маскувальні сітки, які служитимуть на передовій нашим воїнам. Також до цієї важливої справи долучилась і Ворошилова Людмила Іванівна, яка знайшла тимчасовий прихисток у нашій громаді. Вдома вона ріже смужки та приносить жіночкам для подальшого плетіння. А ще дуже примітно, що до такої важливої справи долучається і наша патріотично налаштована молодь. Учениці Казанківського професійного аграрного ліцею Ілона Панасюк і Світлана Коптєва разом з дорослими плетуть сітки.

08:32 07.11.2022

Історію нашого селища вивчали ліцеїсти

Історію нашого селища вивчали ліцеїсти

Заступник директора з навчально виховної роботи Казанківського професійного аграрного ліцею Людмила Баранюк поінформувала, що напередодні свята селища Казанка учні ІІ курсу групи №177 дізналися про історію нашого селища, його заснування. Урок історії провели бібліотекар Тетяна Іванівна Воляницька та класний керівник Ірина Федорівна Долженко.

11:19 04.11.2022

Святкове привітання

Святкове привітання

Шановні жителі Казанки, дорогі земляки! 4 листопада селищу міського типу Казанка виповнюється 222 роки з часу заснування. Зупинившись на сьогоденні, віддаємо шану нашим славним попередникам, поваги сучасникам, відданість до нашого благодатного краю – малої батьківщини – Казанківщини, що виколисала й випестила не одне покоління своїх дітей.

08:17 04.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь