A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

Гарячі лінії психологічної допомоги для українців за кордоном

Гарячі лінії психологічної допомоги для українців за кордоном

Поговорити з кимось просто зараз. З тим, хто точно вислухає і допоможе зібрати думки до купи. Зберігайте закордонні гарячі лінії психологічної допомоги українцям. За ними вас з'єднають з фахівцями, які надають кризові (і не тільки) консультації, а також можуть спрямувати до інших спеціалістів за необхідності. Зазначимо, що Всеукраїнська програма ментального здоров’я створюється за ініціативою першої леді Олена Зеленська і має просту життєву назву «Ти як?». #тияк

11:48 10.07.2023

На благодійному концерті було зібрано 26 200 гривень

На благодійному концерті було зібрано 26 200 гривень

У нашій громаді практично на постійній основі відбуваються різноманітні благодійні заходи, зібрані на яких кошти йдуть для допомоги і підтримки наших героїчних ЗСУ, щоб разом наближати нашу Перемогу у жорстокій боротьбі з російським агресором.

11:41 10.07.2023

Ти як?

Ти як?

«Я сьогодні мов біговий кінь: біжу, але, якщо зупинюся, не факт, що зможу знову набрати темп. Як і всі в Україні, ми біжимо на адреналіні, розуміючи, що немає іншого способу довести справу до логічного завершення» – це відповідь на запитання «Ти як?» від очільника МОЗ Віктора Ляшка. Відверта та чесна відповідь, як, власне, увесь епізод подкасту «Простими словами», який записала редакція «The Village Україна».

08:34 10.07.2023

РОЛЬ ВОДИ ДЛЯ ЛЮДСЬКОГО ОРГАНІЗМУ

РОЛЬ ВОДИ ДЛЯ ЛЮДСЬКОГО ОРГАНІЗМУ

Важливо ще раз сказати про значну роль води для людського організму. Наш організм на 70-80% складається з води у так званому зв'язаному стані. Плазма крові складається на 93% з води і всього на 7% з білків і ліпідів. Вода входить до складу всіх тканин людського тіла: у м'язах її 75%, в кістках - близько 20%, в легенях, серці та нирках - 80%, в шкірі і печінці - 70%, в жировій тканині - 10%. Найбільш багате водою склоподібне тіло ока - 99%, а найменше її в емалі зубів - 0,2%. Багато води міститься в речовині головного мозку, де вона з її дуже рухливими молекулами залучена у формування інформації. Будь яка біохімічна реакція протікає оптимально тільки при достатній кількості молекул води.

15:57 07.07.2023

Ти як?..

Ти як?..

Щоб знизити рівень тривоги, знайдіть предмет, який вміщається в долоню, і зробіть його своїм «амулетом спокою». Це може бути камінець, який ви колись знайшли на пляжі, чи дорога вам прикраса — що більше є приємних спогадів з дрібничкою, то краще.

15:55 07.07.2023

Відбулась робоча зустріч з підполковником національної поліції Миколою Пономаренком

Відбулась робоча зустріч з підполковником національної поліції Миколою Пономаренком

Сьогодні з робочим візитом відвідав нашу громаду начальник головної інспекції ГУНП в Миколаївській області підполковник поліції Микола Пономаренко, який провів прийом громадян з питань налагодження комунікації між мешканцями громади та поліцією.

15:53 07.07.2023

Жителі Баштанського району зможуть отримати компенсацію за зруйноване житло

Жителі Баштанського району зможуть отримати компенсацію за зруйноване житло

22 травня 2023 року набув чинності Закон України №2923-IX «Про компенсацію за пошкодження та знищення окремих категорій об'єктів нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України, та Державний реєстр майна, пошкодженого та знищеного внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України».

12:45 07.07.2023

Новий тренер з греко-римської боротьби

Новий тренер з греко-римської боротьби

Директор Казанківської ДЮСШ Лілія Дема повідомила, що закінчився термін дії трудового договору з тренером з греко-римської боротьби Бобровичем Іваном Івановичем. За досить короткий час він виховав нових юних чемпіонів, за що йому щира і сердечна подяка від батьків, вихованців та адміністрації спортивного закладу.

12:42 07.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь