A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

Удосконалено механізм звернення за призначенням (поновленням) пенсії особам, які у зв’язку з агресією російської федерації тимчасово проживають за кордоном та отримали тимчасовий захист або статус біженця

З метою врегулювання найбільш актуальних питань щодо надання населенню послуг в умовах воєнного стану Постановою правління Пенсійного фонду України від 20.04.2023 № 21-1 внесено зміни до Порядку подання та оформлення документів для призначення (перерахунку) пенсій відповідно до Закону України “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування”, затвердженого постановою правління Пенсійного фонду України від 25.11.2005 № 22 - 1 зареєстрованого в Міністерстві юстиції України від 27.12.2005 за № 1566/11846 (далі – Порядок № 22-1).

10:12 13.06.2023

Відбулися змагання з міні-футболу «Завжди молоді»

За сприяння ГО «Футбольна федерація Баштанського району» 10 червня у м. Баштанка відбулися змагання з міні-футболу «Завжди молоді», в яких брали участь чотири збірних команди ветеранів із футболу Баштанського району, зокрема від Баштанської міської ТГ, Березнегуватської селищної ТГ, Новобузької міської ТГ та Казанківської селищної ТГ.

15:36 12.06.2023

Черговий гуманітарний вантаж доставлено населенню Херсонської області

       Протягом вихідних  вся  наша велика громада  об’єдналася з метою допомоги  постраждалому населенню Херсонської та Миколаївської областей.  Не стоять осторонь і долучились до такої важливої і необхідної для людей справи старостинські округи  Новолазарівський, Михайлівський, Великоолександрівський, Новофедорівський, Веселобалківський, Новоданилівський,   мешканці сіл Дмитро-Білівка, Білівка,  Дмитрівка, Сергіївка та смт Казанка.  Сьогодні зранку направлено і вже доставлено до Херсону гуманітарний вантаж двома транспортними засобами, а це м’ясні та рибні консерви, макаронні вироби, крупи, олія, борошно, печиво, засоби гігієни (банні рушники, мило, шампунь, гель для душу, засоби особистої гігієни, вологі серветки), одяг чоловічій, жіночий, підлітковий, дитячій, взуття для дорослих та дітей, постільна білизна, ковдри, подушки, матраци, іграшки.

14:05 12.06.2023

Ми молодь України, за нами майбуття!..

На базі Казанківського ліцею протягом п’яти днів діяв денний дитячий табір відпочинку «Пілігрим». Як розповів директор табору Олег Шмайхель тут надзвичайно цікаво і змістовно відпочило 250 дітей. Протягом п’яти днів діти мали змогу спілкуватись особисто, після майже трирічної перерви у зв’язку з коронавірусом та російською військовою агресією, адже діти були позбавлені можливості збиратись разом, і дитяче життя протікало в режимі онлайн. А тут – живе, безпосереднє і таке цікаве спілкування. «Пілігрим» жив насиченим, культурним, спортивним життям, що особливо цінно для нашого підростаючого покоління. Організувала роботу дитячого табору відпочинку Миколаївська християнська церква «Любов Христова». Тож сьогодні тут серед почесних гостей був присутній Пастир Християнської церкви «Любов Христова», координатор міжконфесійного спілкування м. Миколаєва Едмунд Рудницький. До реалізації цього важливого соціального проекту долучились також громадська організація «Молодь України», Українська освітня платформа, депутат Миколаївської міськради Максим Коваленко, а також волонтери з Італії, Польщі, Данії.

08:26 12.06.2023

12 червня – Всесвітній день боротьби з дитячою працею

Всесвітній день боротьби з дитячою працею був встановлений рішенням Міжнародної організації праці (МОП). Ідея про внесення до календаря нової дати з’явилася в 1997 році після проведення заходів, присвячених боротьбі з найгіршими формами дитячої праці.

15:54 09.06.2023

Направлено допомогу жителям Херсонської області

Всі ми знаємо яка жахлива трагедія сталась на півдні України через підрив Каховської ГЕС внаслідок російської військової агресії. Повінь спричинила те, що тисячі людей залишились без даху над головою і стали вимушеними переселенцями, є й ті, хто залишився на підтоплених територіях. Всі ці люди зараз потребують нашої допомоги і підтримки.

14:31 09.06.2023

На Баштанщині заборонили ловити й продавати рибу: для чого це рішення

7 червня, на чолі з начальником Баштанської РВА Владиславом Дмитрівом проведена районна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Було прийнято декілька важливих рішень, яких наразі потрібно дотримуватися у ситуації, що склалася через підрив дамби Каховської ГЕС. Одне з них – заборона ловити та продавати рибу.

14:22 09.06.2023

Відбулась нарада освітян. Говорили про підготовку закладів освіти до нового навчального року

Сьогодні, 9 червня, начальник відділу освіти, молоді та спорту Олександр Лука провів нараду з керівниками закладів загальної середньої, Інклюзивно-ресурсного центру та позашкільної освіти.

11:46 09.06.2023

Вітаємо з перемогою ученицю і педагога!

Казанківська гімназія №1 прийняла участь у щорічному обласному конкурсі на кращого лідера учнівського самоврядування «Лідер року», який відбувся в онлайн форматі. Учениця 7-а класу Поліна Євсікова стала переможницею цього конкурсу та нагороджена грамотою ІІ ступеня.

11:04 09.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь