A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

ВІДБУВСЯ ІІ ЕТАП ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ КАНДИДАТУРИ СТАРОСТИ

ВІДБУВСЯ ІІ ЕТАП ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ КАНДИДАТУРИ СТАРОСТИ

       2 серпня 2023 року відбулося засідання організаційного комітету з громадського обговорення кандидатури старости в Новоданилівському старостинському окрузі. Відповідно до затвердженого селищною радою Порядку проведення громадського обговорення кандидатури старости Казанківської селищної ради, 01.08.2023  року відбувся ІІ етап громадських обговорень -  громадські слухання кандидатури в с. Дмитро- Білівка, с. Дмитрівка та селище Новоданилівка на посаду старости Новоданилівського старостинського округу.

15:53 02.08.2023

ЖИВИЙ КОРИДОР ЗАГИБЛОМУ ВОЇНУ-ЗАХИСНИКУ

ЖИВИЙ КОРИДОР ЗАГИБЛОМУ ВОЇНУ-ЗАХИСНИКУ

     Мешканці Казанківської громади «живим коридором» Слави зустріли тіло загиблого героя-земляка, захисника України, уродженця села Олександрівка Володимирівської громади  Ібрагімова Анатолія Руслановича, 14.11.2000 року народження. Люди прийшли віддати останню честь мужньому захиснику.

12:07 31.07.2023

Для дітей з особливими освітніми потребами

Для дітей з особливими освітніми потребами

Сьогодні, 28 липня, начальник відділу освіти, молоді та спорту Олександр Лука передав до Казанківської гімназії № 2 ім. Дмитра Кременя спеціальні засоби корекції психофізичного розвитку для дітей з особливими освітніми потребами.

11:40 28.07.2023

Як знайти свого психолога?

Як знайти свого психолога?

Знайти спеціаліста, якому ви довіритесь і зможете відкритись – задача не з легких. Міністерство охорони здоров'я України підготувало для вас алгоритм, який допоможе зорієнтуватись та обрати психолога, з яким робота буде ефективною. Психотерапія – це зона довіри, і якщо вам щось не сподобалось, краще це обговорити зі своїм терапевтом. Якщо боїтесь чи не можете, то навряд чи ваша взаємодія проходить коректно. Багато людей знаходять «своїх» спеціалістів за рекомендаціями від знайомих, колег. Цей спосіб має право на існування, але враховуйте, що всі ми – різні, а отже, спеціаліст, який підійшов вашому другу, може абсолютно не підійти вам.

10:44 28.07.2023

Подкаст «Простими словами»

Подкаст «Простими словами»

Видатний нейробіолог і професор Стенфордського університету Роберт Сапольскі — новий гість подкасту «Простими словами». У п'ятому епізоді Сапольскі говорить про біологію маніпуляції, про те, як долати стрес і знаходити свободу в умовах її браку.  Слухайте новий епізод на Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify, SoundCloud та YouTube.

10:42 28.07.2023

Відбулись урочистості з нагоди Дня медичного працівника

Відбулись урочистості з нагоди Дня медичного працівника

Казанківський селищний голова Олексій Асмолов щиро і сердечно привітав медичних працівників з професійним святом. За сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток системи охорони здоров’я, добросовісне виконання своїх обов’язків та з нагоди Дня медичного працівника Олексій Асмолов вручив грамоти та оголосив подяки кращим представникам найгуманнішої професії. Серед нагороджених: Безкоровайний Михайло Михайлович – головний лікар КНП «Казанківська багатопрофільна лікарня»;

10:05 28.07.2023

Шановні жителі  Казанківської громади!  Прийміть щирі вітання з нагоди Дня Української Державності!

Шановні жителі  Казанківської громади! Прийміть щирі вітання з нагоди Дня Української Державності!

Указом Президента України від 24 серпня 2021 року було  започатковано нове державне свято – День Української Державності. Саме в цей день в Україні відзначають День Хрещення Київської Русі-України і вшановують пам’ять про видатного державотворця, Святого рівноапостольного князя Київського Володимира Великого.

08:24 28.07.2023

Відбулось засідання виконавчого комітету

Відбулось засідання виконавчого комітету

Сьогодні 27 липня  2023 року відбулось засідання виконавчого комітету селищної ради. Під час засідання були розглянуті питання, що стосуються життєдіяльності громади.

15:40 27.07.2023

Лікували три покоління казанківців

Лікували три покоління казанківців

У далекому 1962 році Казанківщина побагатшала на двох прекрасних, відповідальних, сумлінних та відданих медичній справі фахівців. Це подружжя Остапенків - Валентин Фірсович та Зоя Єгорівна.

13:06 27.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь