Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Оголошення

ОГОЛОШЕННЯ ДЛЯ ФЕРМЕРСЬКИХ ГОСПОДАРСТВ (ЮРИДИЧНИХ ОСІБ) ТА ФІЗИЧНИХ ОСІБ-ПІДПРИЄМЦІВ, ЗАРЕЄСТРОВАНИХ ЯК СІМЕЙНІ ФЕРМЕРСЬКІ ГОСПОДАРСТВА, У ВЛАСНОСТІ ЯКИХ ПЕРЕБУВАЄ П’ЯТЬ І БІЛЬШЕ КОРІВ!

Увага! Якщо у власності господарства перебуває від п’яти корів молочного напряму продуктивності і Ви бажаєте скористатися державною підтримкою, Вам необхідно                 до 01 липня поточного року ідентифікувати та зареєструвати в Єдиному державному реєстрі тварин худобу відповідно до вимог чинного законодавства.

15:59:54 15.06.2020

УВАГА! ТЕРМІНОВЕ ОГОЛОШЕННЯ!

Як повідомила завідувач сектору соціального захисту населення Маріанна Трофімова, в умовах карантину виникли деякі труднощі щодо виплати грошової компенсації на придбання твердого палива та скрапленого газу пільговій категорії населення. У зв’язку з цим просимо відповідну категорію населення об’єднаної громади надати такі документи: номер рахунку для перерахування коштів та довідку про відсутність природного газу.

13:56:39 07.05.2020

ДОПОМОГА ДІТЯМ

Казанківська селищна рада доводить до відома мешканців громади, що Порядком використання коштів, передбачених в обласному бюджеті для надання одноразової адресної грошової допомоги мешканцям Миколаївської області на обстеження та лікування дітей визначено механізм призначення та виплати відповідної одноразової адресної грошової допомоги в 2020 році.

09:59:34 07.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь