Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Оголошення

Шановні представники малого та середнього підприємництва Казанківської громади!

Розпорядженням селищного голови від 30 листопада 2018 року № 160 створено робочу з розроблення проекту Програми розвитку малого та середнього підприємництва у Казанківській громаді на 2019-2020 роки.

11:15:17 04.12.2018

До уваги фермерських господарств

Повідомляємо, що з метою підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва та покращення доступу фермерських господарств до фінансово-кредитних ресурсів, компанією AgriAnalytica www.agrianalytica.com за підтримки Асоціації фермерів та приватних землевласників України сформовано онлайн платформу, в рамках якої є можливість для фермерського господарства сформувати потребу в матеріальних та фінансових ресурсах, отримати доступ до придбання насіння, ЗЗР, добрив, ПММ та техніки від провідних постачальників за оптимальними цінами, а також отримати фінансування для закупки необхідних ресурсів.

08:30:59 22.11.2018

До відома мешканців смт Казанка

За повідомленням ПАТ «Миколаївобленерго», у зв’язку з проведенням  ремонтних  робіт на електролініях селища, не буде подаватися електроенергія:

14:58:50 09.11.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь