A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

Що треба знати про відновлення Криму?

Що треба знати про відновлення Криму?

Тема Криму та його деокупації після 2019 року, за ініціативи Президента України Володимира Зеленського, почала активно відпрацьовуватися на рівні державних органів та закріпилась завдяки затвердженій Стратегії деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій АР Крим та м. Севастополя.

14:23 01.04.2024

Штормове попередження: 

Штормове попередження: 

- 01.04.2024 о 12.45 від обласного центру з гідрометеорології отримано штормове попередження: “у найближчі 1-2 години по області та м. Миколаєву очікується посилення південного вітру 15-20 м/сек. Така погода збережіться до кінця доби 01 квітня та протягом доби 02 квітня. Перший рівень небезпечності “жовтий”.

14:01 01.04.2024

НАЦІОНАЛЬНА ВОЛОНТЕРСЬКА ПЛАТФОРМА

НАЦІОНАЛЬНА ВОЛОНТЕРСЬКА ПЛАТФОРМА

    З метою посилення волонтерського руху між Міністерством молоді та спорту України, Представництвом Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та громадською організацією «Українська Волонтерська Служба» підписано Меморандум про взаєморозуміння, відповідно до якого діє Національна волонтерська платформа (далі – Платформа). Завданням Платформи є інформування молоді про можливості волонтерства в Україні та за кордоном, підтримка інститутів громадянського суспільства у напрямі залучення волонтерів.

14:01 01.04.2024

Відбулась робоча нарада щодо оптимізації мережі закладів освіти

Відбулась робоча нарада щодо оптимізації мережі закладів освіти

    29.03.2024 р. у залі засідань Казанківської селищної ради відбулася робоча нарада щодо оптимізації мережі закладів освіти територіальної громади під головуванням селищного голови О. Асмолова заучасті заступника Казанківського селищного голови з питань фінансів, економічного розвитку та комунального майна О. Шевчук, голови постійної комісії з питань планування та обліку бюджету і фінансів, комунальної власності та соціально-економічного розвитку Н. Казаріної та голови постійної комісії з питань соціального захисту, охорони здоров’я, освіти, культури, спорту О. Коніщук, а також представників  закладів загальної середньої освіти та старост сіл.     Під час наради обговорено шляхи оптимізації мережі закладів загальної середньої освіти селищної територіальної громади, адже основними завданнями реалізації Плану оптимізації є забезпечення доступу до якісної освіти для всіх дітей,  підвищення якості освітніх послуг, ефективності освітнього процесу.

16:35 30.03.2024

Прозорість та підзвітність: діяльність служби у справах дітей Миколаївської ОВА за 2023 рік

Прозорість та підзвітність: діяльність служби у справах дітей Миколаївської ОВА за 2023 рік

У п'ятницю, 29 березня, відбувся пресбрифінг за участі начальниці служби у справах дітей Миколаївської обласної військової адміністрації Ірини Пономарьової. Говорили на такі теми: – виконання Комплексної програми захисту прав дітей Миколаївської області «Дитинство» на 2021 – 2023 роки; – родини патронатних вихователів: виплати на дітей та грошове забезпечення батьків з державного бюджету; – профілактичні рейди «Діти вулиці»; – як функціонують Центри соціально-психологічної реабілітації; – отримання статусу «Діти війни» тощо. Відео з брифінгу тутhttps://youtu.be/lr-ArO9H41w

15:45 29.03.2024

Важлива інформація!

Важлива інформація!

З огляду на безпекову ситуацію в країні та активізацію масованих ударів ворога по об’єктах енергетичної системи по всій території України прохання до державних та приватних підприємств і компаній, представників ЗМІ та експертів, а також  усіх українців : НЕ озвучуйте публічно (в ефірах телеканалів та радіоефірах, у ЗМІ, соцмережах) детальну інформацію щодо наслідків ударів. НЕ називайте конкретні обʼєкти влучань. НЕ надавайте деталі про конкретні об’єкти і прив’язки до місцевості, куди було або не було влучання засобів повітряного нападу. НЕ уточнюйте кількість влучань і місця влучань. НЕ надавайте інформації в конкретних цифрах і показниках - щодо відключень, дефіциту електроенергії тощо. Розголошення такої інформації є дуже великою загрозою, адже ворожа розвідка активно працює за відкритими джерелами інформації. НЕ надавайте ворогу цінної інформації, яку він обов’язково буде використовувати для подальшого координування своїх дій і планування нових атак.  Міністерство енергетики України

15:39 29.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь