A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

Сила слова допомагає подолати стрес, почуватися краще і вчитися мислити позитивно. Спробуєте? 

Сила слова допомагає подолати стрес, почуватися краще і вчитися мислити позитивно. Спробуєте? 

Навіть якщо наразі не знаєте, що собі сказати, є фрази-мотиватори, які стануть в нагоді. Їх можна говорити собі біля дзеркала зранку, шепотіти у складний момент, подумки повторювати під час прогулянки та періодично нагадувати дітям 

10:39 24.04.2024

ГРОМАДА, ВІЛЬНА ВІД ГЕНДЕРНО ЗУМОВЛЕНОГО НАСИЛЬСТВА: ЗАПОБІГАННЯ ТА РЕАГУВАННЯ

ГРОМАДА, ВІЛЬНА ВІД ГЕНДЕРНО ЗУМОВЛЕНОГО НАСИЛЬСТВА: ЗАПОБІГАННЯ ТА РЕАГУВАННЯ

   22.04.2024 спеціалісти відділу соціального захисту населення Казанківської селищної ради, фахівці із соціальної роботи КУ "Центр надання соціальних послуг Казанківської селищної ради", спеціалісти служби у справах дітей та представники громадських організацій, брали участь в інформаційній сесії «Громади, вільні від насильства». Спікеркою, фахівцем програм із захисту гендерно обумовленого насильства Міжнародної організації FHI 360, Зоєю Дмитрієвою, було розкрито поняття гендерно обумовленого насильства, представлено вправи щодо міфів та стереотипів, які існують в суспільстві навколо гендерно обумовленого насильства, розʼяснено різницю між поняттями гендер та стать.    Також під час сесії надано практичні поради щодо роботи з постраждалими особами, щодо організації надання послуг постраждалим особам та багато іншої корисної інформації.    Після закінчення сесії кожен її учасник отримав сертифікат, який засвідчує, що учасник підвищив свою кваліфікацію.

16:57 23.04.2024

Відбулося засідання атестаційної комісії ІІ рівня відділу освіти, молоді та спорту Казанківської селищної ради.

Відбулося засідання атестаційної комісії ІІ рівня відділу освіти, молоді та спорту Казанківської селищної ради.

   19 квітня 2024 у відділі освіти, молоді та спорту Казанківської селищної ради відбулося засідання атестаційної комісії ІІ рівня, за головуванням начальника відділу освіти, молоді та спорту селищної ради Олександра Луки.    Казанківська селищна рада продовжує здійснювати систематичну атестацію керівників та педагогічних працівників закладів освіти з метою визначення їхньої відповідності займаній посаді, професійним компетенціям, а також присвоєння кваліфікаційних категорій та педагогічних звань.    У цьому році атестація керівників та педагогічних працівників проводиться за новим Положенням про атестацію педагогічних працівників, затвердженого наказом МОН України від 09 вересня 2022 року.   Ознайомившись педагогічних працівників за міжатестаційний період, члени атестаційної комісії внесли свої пропозиції щодо рішення по кожному працівнику.    Атестація керівників та педагогічних працівників є важливим етапом у розвитку освіти в Казанківській селищній раді та підтримує стандарти професійної діяльності в освітній галузі.  

16:11 23.04.2024

Хвилинка повернення до себе

Хвилинка повернення до себе

 Ділимося дієвою вправою, щоб відновити зв’язок зі своїм тілом. А ще — навчитися помічати усі відчуття та приймати їх.

10:32 23.04.2024

Навіки в строю!

Навіки в строю!

У захисті незалежності та територіальної цілісності загинув наш земляк Юрій Миколайович Слюсар, 19 липня 1976 року народження, уродженець с.Дмитро-Білівка. Старший сержант Слюсар Ю.М. загинув 10 квітня 2024 року поблизу н.п.Вугледар Волноваського району Донецької області.

08:22 23.04.2024

СВІЧКА ПАМ'ЯТІ: ШАНА ЗАГИБЛИМ ГЕРОЯМ – СМІРНОВ СЕРГІЙ ВАЛЕРІЙОВИЧ

СВІЧКА ПАМ'ЯТІ: ШАНА ЗАГИБЛИМ ГЕРОЯМ – СМІРНОВ СЕРГІЙ ВАЛЕРІЙОВИЧ

(спільний проєкт історико-краєзнавчого музею Казанківської селищної ради та БО БФ «Джерело рідного краю») Два роки тому, в війні, що сколихнула Україну, ми втратили Смірнова Сергія Валерійовича, який народився 10 червня 1990 року в мальовничому селі Дмитро-Білівка Казанківського району. Тут пройшло його дитинство, тут він зростав, навчався в школі до дев'ятого класу. Згодом Сергій продовжив свою освіту в Казанківському аграрному ліцеї за спеціальністю - фермер.В Автономній республіці Крим проходив строкову військову службу в2008-2009 роках (артилерійські війська).

08:20 23.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь