A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

В Україні працює єдиний онлайн-майданчик для українців, постраждалих внаслідок війни - Платформа допомоги врятованим

В Україні працює єдиний онлайн-майданчик для українців, постраждалих внаслідок війни - Платформа допомоги врятованим

На платформі зібрана інформація про всі ключові перевірені сервіси фахової соціально-психологічної, юридичної, інформаційної підтримки під час війни.

14:50 15.04.2024

Повага до різноманіття: гарантування та дотримання прав корінних народів України та національних меншин

Повага до різноманіття: гарантування та дотримання прав корінних народів України та національних меншин

Крим – єдиний регіон України, який є історичною домівкою одразу для трьох корінних народів: кримських татар, караїмів та кримчаків. Тож ми маємо будувати його майбутнє як цілісну мозаїку різноманітних культур і як місце, де корінні народи почуватимуть себе дійсно вдома.

11:05 15.04.2024

«Чому він загинув, а я живий»

«Чому він загинув, а я живий»

Коли людина втрачає когось із близьких або ж опиняється у ситуації, яка загрожує життю, і стає свідком смерті інших, у неї може сформуватися синдром вцілілого. Вона знецінює власний негативний досвід, відчуває сором та провину, позаяк вважає, що не доклала зусиль, аби врятувати життя.

10:52 15.04.2024

Крок до покращення в сфері надання соціальних послуг

Крок до покращення в сфері надання соціальних послуг

    Казанківська територіальна громада увійшла до переліку 19 громад Миколаївщини, на які було розподілено електроскутери Міністерством соціальної політики України. Так, екологічні засоби пересування отримали й наші фахівців із соціальної роботи.

15:34 12.04.2024

13 квітня в Миколаївській області оголошено день жалоби 

13 квітня в Миколаївській області оголошено день жалоби 

13 квітня у Миколаївській області оголошено Днем жалоби за загиблими внаслідок російської ракетної атаки по місту Миколаєву З метою вшанування пам’яті жертв російської ракетної атаки у День жалоби на всій території області приспустять Державний Прапор України на будинках і спорудах органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій. Керівникам підприємств, установ і організацій незалежно від форм власності рекомендовано скасувати проведення концертно-розважальних заходів. Відповідне розпорядження від 12.04.2024 №128-р підписав виконувач функцій і повноважень начальника Миколаївської обласної військової адміністрації, перший заступник начальника обласної військової адміністрації Георгій Решетілов. Висловлюємо свої щирі співчуття тим, хто втратив близьких…

15:32 12.04.2024

Оголошено проведення Всеукраїнського спортивного марафону “Крок”

Оголошено проведення Всеукраїнського спортивного марафону “Крок”

   З метою подовження сталої підтримки Збройних сил України та беручи до уваги відзначення 6 квітня у світі Міжнародного дня спорту на благо миру та розвитку, Фестивалем оголошено проведення Всеукраїнського спортивного марафону “Крок” до Міжнародного дня спорту на благо миру та розвитку.

09:13 12.04.2024

Продовжується реєстрація за проектом "Надання міжсекторальної гуманітарної допомоги постраждалому від конфлікту населенню в Україні"

Продовжується реєстрація за проектом "Надання міжсекторальної гуманітарної допомоги постраждалому від конфлікту населенню в Україні"

     12 квітня 2024 року з 9.00 до 15.00 за адресою: смт. Казанка, вул Миру 197, в Комунальному закладі "Центр культури та дозвілля Казанківської селищної ради, продовжується реєстрація за проектом "Надання міжсекторальної гуманітарної допомоги постраждалому від конфлікту населенню в Україні", що імплементується Консорціумом реагування, за фінансуванням Бюро гуманітарної допомоги (BHA/USAID) від БФ «Руки милості» у партнерстві з World Vision. Реєстрація на фінансову допомогу ТІЛЬКИ для мешканців Миколаївської області, смт Казанка.  Загальна сума допомоги становить 10800 гривень на члена родини (в розрахунку 3600 грн./особа/місяць, протягом 3-ох місяців). ХТО МОЖЕ ОТРИМАТИ ДОПОМОГУ? Особи/родини які НЕ отримують/отримували (протягом 3 останніх місяців) грошову допомогу від міжнародних організацій та World Vision; КРИТЕРІЇ ВРАЗЛИВОСТІ (за сумою даних критеріїв будуть відбиратися найбільш вразливі верстви населення)! Сім’ї з доходом нижче 6318 грн на особу на місяць (соціальна допомога та виплати не включаються до розрахунку) Домогосподарства з 3 і більше дітьми або дітьми до 2 років; Домогосподарства з ВПО Домогосподарства, очолювані одним із батьків, включаючи домогосподарства, очолювані батьками-одинаками; Домогосподарства з вагітними жінками Домогосподарства яке складається з осіб похилого віку, в тому числі одиноких осіб похилого віку; Домогосподарства з членами з інвалідністю І або ІІ групи Домогосподарства з членами, які мають серйозні проблеми зі здоров'ям Домогосподарства, члени яких були поранені або загинули внаслідок обстрілів Домогосподарства, житло яких було зруйновано або пошкоджено внаслідок конфлікту Додаткові критерії: Домогосподарства, які проживають у будинку/квартирі приймаючої сім'ї, орендованому будинку/квартирі, притулку.  Домогосподарства, які проживають у безпосередній близькості до лінії фронту (30 км) (під "домогосподарством" мається на увазі люди, які зареєстровані за однією адресою)  

16:00 11.04.2024

 Що робити якщо наснився величезний динозавр, який хоче вас з’їсти? Потрібно стрибнути до його пащі та прокинутись!

 Що робити якщо наснився величезний динозавр, який хоче вас з’їсти? Потрібно стрибнути до його пащі та прокинутись!

  В цьому переконаний один із найвпливовіших дослідників психології, професор Університету Невади Стівен Гейз. Він є засновником нового методу терапії прийняття та відповідальності, автором 47 книжок й понад 675 наукових статей.  На думку вченого, такі ж трюки, як з тиранозавром уві сні, потрібно робити з панічними атаками. Про це зокрема   Стівен Гейз розповідав під час інтерв’ю сезону «Наука стійкості» подкасту «Простими словами» від The Village Україна, що виходить в межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я Ти як? – ініціативи першої леді Олена Зеленська.    Значну частину своїх досліджень відомий науковець присвятив саме вивченню панічних атак.   Стівен Гейз поділився власною формулою стійкості від них, де головний елемент описано так: важливо навчитись приймати життєві труднощі та брати відповідальність за необхідні зміни своєї поведінки.    Конспект інтерв'ю тут - https://www.village.com.ua/.../349407-prostimy-slovami-4...  Розмову можна прослухати на всіх подкаст-платформах:  Apple Podcasts - https://apple.co/49tjELw  Google Podcasts - https://bit.ly/4aItzhw  SoundCloud - https://bit.ly/3U32Sye  Spotify – https://spoti.fi/4aBgSoq  YouTube - https://www.youtube.com/watch?v=53GiGHFGyVA    Сезон «Наука стійкості» подкасту «Простими словами» виходить у межах ініціативи першої леді Олена Зеленська із впровадження Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» Проєкт реалізовано у співпраці з Координаційний центр КМУ / Mental Health UA за підтримки World Health Organization (WHO) #тияк

13:26 11.04.2024

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ГРОМАДИ!

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ГРОМАДИ!

Звертаємося до вас із застереженням бути вкрай обережними під час відпочинку біля водоймищ, щоб він був для вас і ваших дітей вдалим, весь час суворо дотримуйтеся правил поводження біля водоймищ! Відповідно до УКАЗУ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ №49/2024 від 5 лютого 2024 року «Про продовження строку дії воєнного стану в Україні», протоколу від 29 березня 2024 року № 2 чергового засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Казанківської селищної ради, та розпорядження селищного голови від 29 березня 2024 року № 24-р, з метою запобігання загибелі людей на водних об’єктах в літній період 2024 року на території громади, було прийнято рішення заборонити купання людей на водних об’єктах Казанківської селищної ради у зв’язку з їх непридатністю для обладнання пляжів (відсутністю укриттів).

12:53 11.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь