A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

У ГРОМАДІ ЗНОВУ ВАЖКА ВТРАТА

У ГРОМАДІ ЗНОВУ ВАЖКА ВТРАТА

У громаді знову важка втрата. Щирі співчуття рідним та близьким… Слава і шана Герою України. Доземний уклін і вічна пам’ять Страшна звістка обпікає болем наші серця. Сьогодні стало відомо про те, що уродженець с. Великоолександрівка - Кульчицький Сергій Павлович 23.01.1978 року народження, захищаючи волю та незалежність України, загинув смертю хоробрих, під час виконання бойового завдання 04 березня 2024 року.

14:25 07.03.2024

СІМ’Я – ЦЕ ОСНОВА НАЙВАЖЛИВІШОГО В ЖИТТІ ЛЮДИНИ

СІМ’Я – ЦЕ ОСНОВА НАЙВАЖЛИВІШОГО В ЖИТТІ ЛЮДИНИ

    06 березня 2024 року фахівцем ЦНСП Казанківської селищної ради Ільницькою А. спільно із начальником служби у справах дітей Риженко В. та прокурором Казанківського відділу Баштанської окружної прокуратури Цуркан Я. було проведено лекції в Казанківській гімназії №2 з дітьми старших класів на теми : «Сім’я – це головне, що є в житті людини» та « Профілактика злочинності серед неповнолітніх».     Головна мета лекцій полягала в роз’ясненні дітям про цінність сім’ї, повагу до своїх батьків, рідних та недопущення злочинності серед неповнолітніх.

15:56 06.03.2024

ПОДАРУВАЛИ ЧУДОВИЙ НАСТРІЙ ОСОБАМ ПОХИЛОГО ВІКУ ТА ІНВАЛІДАМ

ПОДАРУВАЛИ ЧУДОВИЙ НАСТРІЙ ОСОБАМ ПОХИЛОГО ВІКУ ТА ІНВАЛІДАМ

В ці весняні дні, у відділенні стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання Центру надання соціальних послуг Казанківської селищної ради відбувся захід призначений жінці, матері, берегині, весні.     Директор КУ «Центр надання соціальних послуг Казанківської селищної ради» Коніщук О.М. та голова організації ветеранів Казанківщини Ризук М.Г. привітали підопічних зі святом Весни, з теплими та самими найкращими побажаннями – здоров’я, добробуту, весняного настрою, миру та злагоди, а також слухачі третього віку подарували чудовий концерт.      За сприянням благодійника ФГ Настич В.І. підопічним було вручено подарунки, а також організовано святковий обід.

14:52 06.03.2024

НОВІ ПЕРЕМОГИ III ЕТАПУ ЗМАГАНЬ «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ» З ВОЛЕЙБОЛУ НА МИКОЛАЇВЩИНІ

НОВІ ПЕРЕМОГИ III ЕТАПУ ЗМАГАНЬ «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ» З ВОЛЕЙБОЛУ НА МИКОЛАЇВЩИНІ

У четвер, 29 лютого, на базі освітніх закладів Новоодеської громади, у рамках проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» відбувся ІІІ районний етап змагань з волейболу серед юнаків та дівчат пʼяти громад Миколаївського району (Березанської, Нечаянської, Ольшанської, Новоодеської та Сухоєланецької).

14:46 06.03.2024

СЛУЖБА У СПРАВАХ ДІТЕЙ ПРОДОВЖУЄ ЗДІЙСНЮВАТИ ВИЇЗНІ ПЕРЕВІРКИ

СЛУЖБА У СПРАВАХ ДІТЕЙ ПРОДОВЖУЄ ЗДІЙСНЮВАТИ ВИЇЗНІ ПЕРЕВІРКИ

    На цьому тижні головний спеціаліст служби у справах дітей Казанківської селищної ради Караченцева О. та завідувач ЦНСП Козострига О., здійснили виїзні перевірки щодо належного виконання батьками своїх обов’язків.  Відвідали родини, які перебувають на обліку в складних життєвих обставинах по смт Казанка.

15:33 05.03.2024

ЗМІНА ТАРИФУ НА ПОСЛУГИ З ЦЕНТРАЛІЗОВАНОГО ВОДОПОСТАЧАННЯ В НАСЕЛЕНИХ ПУНКТАХ КАЗАНКІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

ЗМІНА ТАРИФУ НА ПОСЛУГИ З ЦЕНТРАЛІЗОВАНОГО ВОДОПОСТАЧАННЯ В НАСЕЛЕНИХ ПУНКТАХ КАЗАНКІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

    Казанківська селищна територіальна громада повідомляє про зміну тарифів на послуги з централізованого водопостачання в населених пунктах Казанківської селищної громади з 01 березня 2024 року.

10:06 05.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь