A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Оголошення

Конкурсний відбір підручників для учнів 4 класу здійснено.

Відповідно до порядку проведення конкурсного відбору підручників ( крім електронних) для здобувачів повної загальної середньої освіти і педагогічних працівників, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 17 липня 2019 року №1002,зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 12 серпня 2019 року за №902/33873 відділ освіти, молоді та спорту узагальнив результати вибору підручників для здобувачів освіти 4 класу Казанківської громади. Підручники будуть видаватися за кошти державного бюджету.

15:06:24 23.02.2021

ЗВІТ про результати громадського обговорення питання щодо присвоєння Казанківській гімназії № 2 Казанківської селищної ради Миколаївської області імені Дмитра Кременя

Звіт про результати громадського обговорення питання щодо присвоєння Казанківській гімназії № 2 Казанківської селищної ради Миколаївської області імені Дмитра Кременя

14:18:14 05.02.2021

Оголошення про проведення конкурсу на посаду директора Новоданилівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів

Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Казанківської селищної ради Миколаївської області оголошує конкурс на посаду директора Новоданилівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів.

13:15:29 28.09.2020

Шановні жителі громади!

           В період карантину працівники культури Казанківської ОТГ працюють  дистанційно. За цей період зроблено багато роботи. Та творчій людині важко сидіти вдома без можливості проявити свої таланти. Тому ми підтримали пропозицію художнього керівника   Казанківського  МК  №   1   Болотських А.Ю.   про  оголошення   конкурсу  творча   майстерня  « Можливо все!»  на кращий сценарій та поробки зроблені  в  дома під  час  карантину. Просимо  вас   проявити свій талант та надіслати нам свої роботи та відеозаписи ваших майстер - класів  на електронну адресу vid.kylkazanka@gmail.com. , які ми потім розмістимо в групі Відділу культури та туризму і Казанківської громади у Фейсбуці. Переможець визначатиметься  за кількістю голосів і буде нагороджений цінним подарунком.

09:40:03 02.04.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь