A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Оголошення  про проведення конкурсу на визначення опорного закладу

Дата: 26.03.2019 17:43
Кількість переглядів: 880

               

Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Казанківської селищної ради оголошує конкурс на визначення опорного закладу, який проводитиметься відповідно до рішення №287/13  від 26 березня 2019 року позачергової 13 сесії 7 скликання Казанківської селищної ради «Про проведення конкурсу на визначення опорного закладу серед закладів загальної середньої освіти Казанківської селищної ради».

         Для участі у Конкурсі запрошуються заклади загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Казанківської селищної ради.

        Перелік необхідних документів:

заявка довільної форми про участь у Конкурсі, до якої додаються такі документи:

1) план розвитку навчального закладу (5-7 сторінок) на наступні 3 роки (базовий для порівняння - 2018/2019 навчальний рік), який містить таку обов'язкову інформацію:

забезпечення доступу до отримання освітніх послуг в опорному закладі (проектна потужність опорного закладу; кількість учнів, що навчаються з території обслуговування навчального закладу; кількість учнів, які будуть підвозитися до опорної школи; маршрути підвезення учнів та педагогічних працівників (з розрахунком відстаней та приблизного часу в дорозі; транспорт, яким здійснюється підвезення; вказати, з яких населених пунктів, де були закриті заклади загальної середньої освіти, планується підвезення учнів до опорної школи);

мережа класів та їх наповнюваність;

організація допрофільної підготовки та профільного навчання;

організація інклюзивного навчання при наявності дітей з особливими потребами;

удосконалення матеріально-технічної, навчально-методичної бази, у тому числі укомплектування бібліотечного фонду;

зміцнення кадрового потенціалу;

залучення бюджетних коштів, інвестицій;

матеріально-технічна база: навчальні кабінети фізики, хімії, біології, географії, інформатики (вказати кількість комп’ютерів у кожному з них, кількість учнів на 1 комп’ютер, доступ до швидкісного Інтернету, наявність локальної мережі); лабораторії, навчальні майстерні, забезпечені відповідним обладнанням; класи з комп’ютерним і мультимедійним обладнанням; спортивні об’єкти з відповідним обладнанням; актова зала; бібліотека з укомплектованими бібліотечними фондами; шкільна їдальня (вказати кількість місць); внутрішні санвузли.

2) опис інвестиційних потреб опорного навчального закладу (придбання шкільних автобусів для перевезення учнів, оснащення навчальних кабінетів, придбання мультимедійного обладнання, встановлення мережі wi-fi з безкоштовним (безпечним) доступом, заходи з енергозбереження, ремонт приміщень, професійний розвиток учителів тощо).

3. Конкурсні матеріали оформляються в одному примірнику комп’ютерним набором, обов’язково додається електронна версія у текстовому редакторі Word.

Конкурсні матеріали оформлюються в двох примірниках комп’ютерним набором, кегель 14, інтервал 1. Обов’язково додається електронна версія у текстовому редакторі Word.

Терміни подання документів:

з 28 березня 2019 року по 16 квітня 2019 року включно до відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Казанківської селищної ради за  адресою: смт Казанка, вул. Миру, 224, кабінет №7

 

 

Відділ освіти, молоді та спорту

виконавчого комітету Казанківської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь