A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Безоплатна правова допомога

ФАХІВЦІ БЮРО ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ НАДАЮТЬ ПОСЛУГИ ДИСТАНЦІЙНО

У зв’язку з загостренням ситуації, пов’язаної з поширенням випадків гострої респіраторної хвороби, спричиненої COVID -19 (коронавірус), задля збереження здоров’я та запобігання його поширення, на підставі наказу Миколаївського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги від 23.03.2021 року за № 09/0 Особистий прийом відвідувачів Казанківського бюро правової допомоги з 24.03.2021 року здійснюється у безконтактній формі.

16:19:11 23.03.2021

Рівність прав чоловіків та жінок на відпустку по догляду за дитиною

Законодавство України дозволяє людині, яка має дитину, незалежно від своєї статі, скористатися правом на відпустку по догляду за дитиною; тобто батьки самостійно за домовленістю між собою вирішують, хто з них фактично здійснюватиме догляд за дитиною.

16:31:48 09.03.2021

НА МИКОЛАЇВЩИНІ ШУКАЮТЬ ВОЛОНТЕРІВ БЕЗОПЛАТНОЇ ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ

Система надання безоплатної правової допомоги (БПД) запускає проєкт «Волонтер БПД» та запрошує до співпраці активістів, що бажають розвиватися та допомагати жителям свого регіону дізнаватися більше про їхні права.

10:35:03 03.03.2021

Дії у випадку оформлення кредиту на втрачений (викрадений) паспорт

В останні роки набула розповсюдження ситуація, коли на викрадений (втрачений) паспорт або з використанням копії відповідного документи на громадян в банках або фінансових установах укладаються кредитні договори. Як наслідок, на громадян лягає тягар доказування, що вони такий кредит не оформлювали.

08:58:11 02.03.2021

Дії педагогічних працівників у випадку виявлення кібербулінгу

Безпечне і здорове освітнє середовище є сукупністю умов у закладі освіти, що унеможливлюють заподіяння учасникам освітнього процесу фізичної, майнової та/або моральної шкоди, зокрема внаслідок недотримання вимог законодавства щодо кібербезпеки, захисту персональних даних, шляхом фізичного та/або психологічного насильства, експлуатації, дискримінації за будь-якою ознакою, приниження честі, гідності, ділової репутації (булінг (цькування), поширення неправдивих відомостей тощо), пропаганди та/або агітації, у тому числі з використанням кіберпростору.

16:27:59 09.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь