Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

ГРОМАДА НА ВСІ 100!

Дата: 24.09.2024 11:33
Кількість переглядів: 154

Шановні жителі Казанківської селищної територіальної громади! Інформуємо, що наша громада братиме участь у конкурсі «Громада на всі 100» з проектом «За чисте довкілля». Про проект ви можете дізнатись більше, відкривши посилання в YouTube https://youtu.be/Mrq8OGHpnjM

Організатором конкурсу є ТОВ “СЛМ Новини” у партнерстві з програмою USAID DOBRE, ГО “Український Кризовий Медіа-Центр” та Global Communities.

Конкурс «Громада на всі 100» відкриває унікальні можливості для місцевих громад, які хочуть не лише поділитися своїм досвідом, а й втілити новаторські ідеї для розвитку своїх територій. Будь-яка громада може представити проєкти, що спрямовані на вирішення локальних проблем та покращення якості життя, вирішувати місцеві проблеми територіальної громади. Проєкти повинні бути корисними для місцевих жителів, забезпечувати розвиток громади та вдосконалювати процеси на її території.

Хто може подати заявку?
Будь-яка територіальна громада в Україні, населення якої не перевищує 100 тисяч осіб і не є обласним центром, може подати заявку на участь у конкурсі.

Що передбачає проєкт?
Проєкт має бути загальнодоступним для жителів громади, корисним для жителів, вирішувати місцеві проблеми територіальної громади, вдосконалювати місцевий процес у межах громади. Проєкт не передбачатиме виконання робіт із капітального та поточного ремонтів.

Скільки проєктів можна подати?
Кожен учасник має право подати лише один проєкт.

Чи потрібно вносити власний вклад?
Проєкт громади за бажанням може передбачати власний внесок Учасника або залучення внеску інших партнерів, але не є обов’язковим.
Такий внесок може бути у формі: матеріалів, сировини, обладнання, послуг, а також фінансового, майнового чи трудового внеску.
Внесок Партнера, що вказується в бюджеті проєкту, не може передбачати дофінансування частини, елемента майна (деталі тощо). Наприклад, не допускається, якщо Учасник додає частину коштів на придбання верстата.

Як буде проходити відбір?
Конкурс міститиме чотири етапи відбору Учасників у період із 2 вересня 2024 року до 21 лютого 2025 року.
Перший етап – реєстрація Учасників, триватиме з 2 вересня до 13 жовтня 2024 року. Учасник повинен заповнити анкету на сайті до 29 вересня. Організатор опрацьовуватиме всі анкети та публікуватиме на сайті до 13 жовтня.
Другий етап – відбір 40 Учасників, який триватиме з 14 жовтня до 29 листопада 2024 року. Серед них – 20 Учасників за результатами інтернет-голосування та ще 20 за результатами оцінювання Експертного журі.
На цьому етапі з 00:01 14 жовтня 2024 року Виборці голосують за Учасників у межах інтернет-голосування на Сайті, шляхом проставлення відмітки «Проголосувати».
10 листопада 2024 року о 23:59 інтернет-голосування на Сайті в Другому етапі Конкурсу припиняється.
У період із 14 жовтня до 10 листопада 2024 року Експертне журі Конкурсу розглядає Анкети Учасників, оцінює проєкти громад на підставі даних Анкет та додатків до них, визначає 20 Учасників, які мають право брати участь у наступному етапі Конкурсу.
Третій етап – кожен із 40 відібраних Учасників надсилає Форми «Детальний опис Проєкту». Триватиме з 2 до 23 грудня 2024 року.
Четвертий етап – фінальне голосування Експертного журі, яке триватиме з 13 січня до 21 лютого 2025 року.

Як голосувати за проект?
Виборці голосуватимуть за Учасників на сайті шляхом проставлення відмітки «Проголосувати» після реєстрації через свій обліковий запис у соціальній мережі «Facebook».
Можна проголосувати протягом одного етапу Конкурсу не більше ніж за п’ять різних проєктів громад. Голосування стартує 14 жовтня.

Що отримає переможець?
Громада-переможець для реалізації проєкту отримає Допомогу – винагороду в натуральній формі, тобто у вигляді майна (матеріалів, обладнання, товарів тощо), яку буде придбано й передано Учаснику – Переможцю Партнером (Програмою USAID DOBRE), робіт/послуг, які будуть оплачені Партнером у межах реалізації Проєкту громади. Загальна вартість якої в гривнях не може перевищувати еквівалент 100 000 доларів США за курсом НБУ на дату подання Переможцем Заявки.

Детальніше: https://fakty.com.ua/hromady/

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь