Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Навчально-інформаційний захід для ОМС

Дата: 18.07.2024 16:00
Кількість переглядів: 62

   Сьогодні 18 липня відбувся навчально-інформаційний захід для ОМС у рамках Проєкту Всеукраїнської асоціації громад «Реінтеграція ветеранів від дієвих рішень для громад – до ефективної національної політики», який реалізовано за фінансової підтримки Міжнародного фонду «Відродження» у партнерстві з ГО «Простір можливостей».

   До цього заходу долучилися начальник відділу соціального захисту населення Казанківської селищної ради Маріанна Трофімова та фахівець із супроводу ветеранів війни та демобілізованих осіб Сервісного офісу з питань ветеранської політики Людмила Гацелюк.

  Червоною ниткою проходила тема спроможності громад для Ветеранів, Ветеранок та їх родин. Обговорили стан та перспективи розвитку державної ветеранської політики, роль місцевого самоврядування у її впровадженні та вдосконаленні, різноманітні інструменти та рішення для супроводу ветеранів та їх родин. Адже ми повинні зробити все, щоб створити гідні умови для ветеранів. Це велика робота, на яку усім потрібно звернути увагу, щоб ветерани не залишилися на узбіччі, вони повинні бути в центрі уваги.

   По завершенню навчальної програми всі учасники повертаються у громади з новими практичними знаннями, які нині вкрай необхідні для важливої й непростої роботи з ветеранами та їхніми родинами.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь