Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Свічка Пам'яті: Шана Загиблим Героям - Журба Сергій Анатолійович

Дата: 22.01.2024 16:41
Кількість переглядів: 71

Сергій Анатолійович Журба народився 29 травня 1980 року у селі Сергіївка Березнегуватського району Миколаївської області. У 1987 році, переїхавши з батьками до смт Казанка, розпочав навчання у Казанківській СШ №1, де вже змалку виявив бажання стати військовим. Це прагнення привело його 1995 року до Криворізького ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою.

Після закінчення ліцею Сергій навчався в Одеському сільськогосподарському інституті, але його покликання було в армії. У 2002 році він приєднався до лав українського війська, віддавши перевагу військовій службі над академічною кар'єрою. На жаль, його життєвий шлях не був легким та світлим, скоріш – тернистим. Сергій працював охоронцем на будівництві водного об'єкту, займався різьбленням по дереву, але завжди знаходив час повернутися у рідне село Сергіївка, де проживав з бабусею.

Після загибелі своїх друзів в сучасній російсько-українській війні він був повністю мотивований піти на фронт та помститися за них. У січні 2023 року був призваний до лав українського війська. Спочатку перебував на навчальному полігоні в Донецькій області, де оволодівав військовою посадою навідника. Його бойовий шлях розпочався на передовій в Бахмуті. Там же 22 січня 2023 року Сергій загинув, виконуючи свій військовий обов'язок. Поховали його в рідному селі Сергіївка.

Сьогодні, в річницю загибелі Журби Сергія Анатолійовича, вшановуємо нашого земляка, українського воїна, який ціною свого життя дав нам можливість зустріти цей день.

Вічна пам'ять та шана Сергію!

Возможно, это изображение 1 человек


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь