A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Відбулась щотижнева робоча зустріч

Дата: 14.06.2021 16:54
Кількість переглядів: 462

Відбулась щотижнева робоча зустріч, яку провів Казанківський селищний голова Олексій Асмолов.

Старший майстер Казанківської дільниці Баштанського відділення АТ «Миколаївгаз» Сергій Красніков поінформував, що з завтрашнього дня починається заповнення газом розподільчої мережі по території СТОВ «Відродження». При нормальній ситуації завтра розпочнуть підключення до газопостачання побутових споживачів. Також планують провести такі самі роботи по території ТОВ «Агроальянс». Далі в планах у середу і четвер – центр селища і соціально важливі об’єкти, щоб відновити роботу лікарні і Центру надання соціальних послуг. До кінця тижня планують заповнити всю мережу газом та поступово відновлювати газопостачання споживачам.

Керівник ДУ «Казанківська виправна колонія (№93)» Олександр Савенко говорив про тяжку фінансову ситуацію, яка склалась по установі, детально пояснив шляхи вирішення проблемних питань. Також велась мова про проведення ремонтних робіт спільно із селищною радою приміщення у Новоданилівському закладі освіти.

Керівник закладу охорони здоров’я Віталій Соколов поінформував про ситуацію щодо стану захворюваності на COVID-19 у громаді. Протягом тижня нових випадків не зареєстровано, захворюваність залишається на сьогодні немінною. Вже розпочата ревакцинація осіб, які отримали перше щеплення проти коронавірусної інфекції вакциною AstraZeneca.

Селищний голова Олексій Асмолов занепокоєний ситуацією, яка склалась з виконанням дохідної частини бюджету та наявності значної суми боргу по позиці.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь