Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Відбувся семінар клубних працівників

Дата: 30.03.2021 11:44
Кількість переглядів: 635

У п’ятницю, 26 березня, у Комунальному закладі «Центр культури та дозвілля» відбувся семінар-нарада клубних працівників громади, в якому взяли участь директори та завідувачі, художні керівники сільських клубів. Спікер наради директор Центру культури та дозвілля Тамара Швецова привітала усіх присутніх, у своєму виступі приділила основну увагу підсумкам відбіркових турів конкурсу «Материнська пісня» і конкурсу гумору та сатири «Веселі витребеньки», було надано рекомендації по підготовці до відбіркових турів фестивалю дитячої творчості «Art-miх” і огляду «Етнотрадиції Казанківщини», говорили про роботу в умовах карантину. Також клубні працівники переглянули обласний онлайн -семінар для аматорських колективів.

На порядку денному семінару було розглянуто ряд актуальних питань, що стосуються роботи клубних закладів, а також робота у період карантину та подальші плани.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь