Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Відбулись громадські обговорення проекту Стратегії розвитку громади на 2021-2027 роки

Дата: 11.01.2021 15:00
Кількість переглядів: 386

Сьогодні, 11 січня, відбулося громадське обговорення проекту Стратегії розвитку Казанківської селищної територіальної громади на 2021 – 2027 роки та звіту стратегічної екологічної оцінки даного проекту. Це довготривалий план на сім років, який має розвиватися у всіх сферах своєї діяльності. Таке довгострокове стратегічне планування для громади вкрай необхідне, адже визначає головну ціль, а також звідки взяти ресурси для досягнення мети та як їх розподілити. Основна перевага громад, які мають стратегію розвитку, - це те, що вони знають чого хочуть досягнути, які потрібні ресурси, що для цього треба робити, коли і якими силами. Проект Стратегії має незначний вплив на екологію та здоров’я людей, а також визначає заходи та зобов’язання у сфері охорони довкілля.

Головний спеціаліст відділу інвестицій, містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Ганна Татаринцева детально розповіла про всі розділи Стратегії розвитку громади, детально зупинилась на основному – стратегічні, операційні цілі, завдання та звіт стратегічної екологічної оцінки. Всі зауваження та пропозиції на обговоренні будуть розглянуті та внесені в проект Стратегії.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь