Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Обладнання Нової української школи – прекрасна допомога вчителю у навчанні дітей

Дата: 06.10.2020 09:29
Кількість переглядів: 749

Завдяки використанню обладнання Нової української школи діти краще пізнають, вивчають й розуміють світ. Учні стають більш вмотивованими до навчання, з упевненістю намагаються вирішити складні завдання, експериментують, досліджують, творчо мислять, а найголовніше – не бояться помилитись, оскільки у процесі гри можна спробувати знову й знову та досягти найкращого результату.

Як розповіла вчитель початкової школи Казанківської гімназії №4 Людмила Олексіївна Васюта, наочність у педагогіці завжди була і є одним з найважливіших принципів навчання, фундаментом для здійснення всебічного розвитку особистості. Вчасно використана виразна наочність - це змістове і емоційне підживлення процесів сприймання, мислення, пам'яті молодших учнів.

Майже на всіх уроках вона використовує навчальні таблиці,схеми, картки. Вивчаючи в 1 класі букви (навчання грамоти "Звуки і букви"), використовувала набір демонстраційних карток "Вивчаємо абетку", а також таблиці складів і текстів для читання. При вивченні теми "Пори року", а це дослідження світу, літературне читання, образотворче мистецтво, використовують таблицю «Чудо дерево». А на уроках математики користуються демонстраційними картками "Цифри" та картками "Склад чисел" при вивченні теми "Нумерація чисел від 1 до 10" (1клас), "Додавання чисел з переходом через десяток" (2 клас). Також використовують лічильний ( палички, кубики) та геометричний матеріали, математичні символи цифр, знаків, дій.

Вчитель Світлана Миколаївна Гривнак протягом 2 – 3 класів під час проведення уроків теж використовувала дидактичні матеріали: ляльковий театр, LEGO, мікроскоп, роздатковий матеріал.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь