Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Головне – є бажання плідно працювати!

Дата: 09.07.2020 14:23
Кількість переглядів: 529

Водій одна із найпоширеніших професій в країні. Це професія вкрай важлива і потрібна, а також складна і відповідальна, а іноді навіть небезпечна. Це робота, яка вимагає постійної уваги та концентрації, бо доводиться сидіти за кермом в складних погодних умовах, цілодобово нести відповідальність за життя пасажирів.

Хочеться висловити щирий комплімент водію відділення соціальної допомоги вдома Територіального центру Асмолову Сергію Олександровичу. Як говорять про нього колеги – це водій не лише за професією, а й за покликанням. Він вправно управляє транспортним засобом, уважний, тактовний, витривалий, обережно ставиться до автомобілів, в салоні завжди чисто і охайно. А ще він не тільки гарний водій, а й хороший товариш. І головне – в нього є бажання плідно працювати.

Також Сергій Олександрович водій служби з перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, так зване «Соціальне таксі». Буває робочий день починається о 5 годині ранку і закінчується пізно увечері. «Повертаючись стомленим додому, завжди відчуваю задоволення від того, що допоміг людям в міру своїх сил і можливостей», - говорить Сергій Асмолов.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь