Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Пройшов І етап обласного конкурсу колективів екологічної просвіти закладів загальної середньої та позашкільної освіти (агітбригад)

Дата: 24.10.2019 10:01
Кількість переглядів: 528

З метою підвищення рівня еколого-просвітницької та природоохоронної діяльності учнівських колективів екологічної просвіти шкільних та позашкільних навчальних закладів Миколаївської області, вчора, 23 жовтня, в районному будинку культури проведений етап обласного конкурсу колективів екологічної просвіти закладів загальної середньої та позашкільної освіти (агітбригад). В конкурсі взяли участь 42 учня із семи шкіл, а саме: Казанківські ЗЗСО І-ІІІ ст. №1, № 2, №4; Новоданилівський та Михайлівський ЗЗСО І-ІІІ ст., Казанківська гуманітарна гімназія і Троїцько – Сафонівський ліцей.
Виступи дітей вразили журі своєю майстерністю, задумкою, та оригінальними костюмами. За результатами конкурсу члени журі визнали переможцями І етапу обласного конкурсу колективів екологічної просвіти закладів загальної середньої та позашкільної освіти (агітбригад) та нагородили грамотами відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Казанківської селищної ради :

І місце – команда « Пульс планети» Казанківської гуманітарної гімназії
ІІ місце – команда « Новігатор – 95» Новоданилівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів
ІІІ місце – команда «Майбутнє.UA » Троїцько – Сафонівського ліцею
ІІІ місце – команда «Сила» Казанківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1.
За участь у І етапі обласного конкурсу нагородили грамотами відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Казанківської селищної ради:

команду «Екобрідж» » Казанківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 4
команду «Еко - Патруль» » Казанківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 2
команду «Екобрідж» » Михайлівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів.
Голова журі, головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Світлана Бондар привітала учасників та керівників команд конкурсу. Подякувала за різнобічну вагому та необхідну для довкілля природоохоронну роботу, яку вони проводять в селах та селищах нашої об‘єднаної громади, зокрема, у своїх закладах освіти та за активну, креативну участь у цьогорічному конкурсі. Всі команди виконали завдання положення конкурсу, а присутні у залі отримали позитивні враження від перегляду виступів учнівських команд, справжніх природоохоронців нашого рідного краю – своєї маленької Батьківщини – Казанківщини.
Учасники конкурсу дякували організатору - Будинку дитячої та юнацької творчості Казанківської селищної ради за організацію та проведення такого чудового заходу.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь