A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Відбулись засідання постійних комісій

Дата: 23.10.2019 16:36
Кількість переглядів: 568

Сьогодні відбулись засідання постійних комісій Казанківської селищної ради з питань соціального захисту, охорони здоров‘я, освіти, культури, спорту та комісії з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, прав громадян, законності і правопорядку, які провели голови комісій О. Коніщук і В. Кивцова.

Депутати розглянули питання, які виносяться на чергову сесію селищної ради. Погодили проект рішення «Про затвердження Положення про сектор культури та туризму виконавчого комітету Казанківської селищної ради», в якому окреслили основні завдання, функції, права, відповідальність. Щодо ефективного використання енергетичних ресурсів, енергозбереження, зменшення викидів парникових газів на 30% до 2030 року на території громади шляхом підвищення енергоефективності та росту використання відновлювальних джерел енергії, а також залучення зовнішніх ресурсів на вирішення нагальних потреб громади, погодили План дій сталого енергетичного розвитку і клімату нашої громади до 2030 року. Розглянули та погодили проект рішення про затвердження мережі, структури та граничної штатної чисельності закладів культури Казанківської громади – мистецькі, бібліотечні, клубні заклади. Активне обговорення відбулось щодо переліку адмінпослуг, які надаватимуться через центр надання адміністративних послуг виконкому селищної ради та через віддалені робочі місця в селах об‘єднаної громади. Щодо забезпечення реалізації державної соціальної політики у сфері соціального захисту населення депутати погодили зміни до Положення про старосту сіл та селищ Казанківської ОТГ.
Після обговорення члени постійних комісій вирішили рекомендувати раді розглянути на пленарному засіданні запропоновані проекти рішень. В роботі комісії взяли участь селищний голова О. Асмолов, секретар селищної ради Л. Міненко, заступник селищного голови О. Шевчук.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь