A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

збори по створенню Молодіжної ради

Дата: 26.04.2019 14:26
Кількість переглядів: 1161

25 квітня в приміщенні відділу освіти, молоді та спорту відбулися установчі збори по створенню Молодіжної ради при Казанківській селищній раді. Бажання до вступу в Молодіжну раду виявило 24 кандидати, які були затвердженні ініціативною групою та увійшли до складу Молодіжної ради. Засідання відкрила голова ініціативної групи Марина Кудінова, яка окреслила присутнім завдання та повноваження Молодіжної ради. Також виступила начальник відділу надання безоплатної вторинної правової допомоги Інна Ликова, яка запропонувала учасникам всебічну допомогу, яка стосується її напрямку та назначила зустріч для подальшої співпраці. Заступник начальника відділу інвестицій, містобудування, архітектури та ЖКХ Людмила Тимощук розповіла присутнім про перспективи, які може відкрити для себе Молодіжна рада співпрацюючи з різними фондами та беручи участь у різних проектах, які відкриті для нашої молоді. В ході зборів було вибрано та затверджено голову Молодіжної ради – Катерину Коноваленко, заступника – Надію Малецьку та секретаря – Олену Каневич. Завдяки створенню Молодіжної ради, молодь отримає шанс для успішної самореалізації у подальшому житті, а також матимуть можливість ознайомитися з діяльністю органів місцевого самоврядування селища, реалізовувати соціальні проекти та вступати у діалог з органами влади всіх рівнів. Завдяки цьому ініціативні та цілеспрямовані юнаки та дівчата матимуть шанс стати новими громадськими діячами та зробити вклад у розвиток не тільки нашого рідного селища, але й всієї країни.
Молодіжна рада буде незалежною у прийнятті рішень та впливатиме на спілкування молоді та органів місцевого самоврядування, підвищення розвитку молодіжного лідерства, залучення молоді до вирішення соціально-економічних питань, питань у сфері культури, спорту, освіти, попередження розповсюдження негативних явищ у молодіжному середовищі.
Тому, ми щиро вдячні нашій активній, енергійній, креативній та ініціативній молоді за те, що вона долучилася до створення Молодіжної ради. Тільки спільними зусиллями ми реалізуємо всі плани, які спрямовані на розвиток рідного селища!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь