A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

В Троїцько-Сафонівському садочку відбувся семінар вихователів Казанківської громади

Дата: 26.04.2019 13:36
Кількість переглядів: 580

На базі Троїцько – Сафонівського закладу дошкільної освіти «Оленка» відбувся семінар вихователів Казанківської селищної ради на тему «Формування у дошкільнят основ патріотизму засобами інтегрованої освітньої діяльності». Колеги переглянули інтегроване заняття-ток-шоу «Подорож в країну знань» за участю старших дошкільнят разом з вихователем Цупрою Тетяною Сергіївною. 
Цікавою та змістовною булла подорож країною Знань, де проживає королева Науки. Вихованці закладу продемонстрували міцні знання про рідне село, державу, державні символи, видатних особистостей України. Запашний коровай, запальний танок з рушниками полонили серця всіх присутніх на семінарі.
В ході практичної частини директор дитсадка «Оленка» С.М. Тіщенко розкрила у своєму виступі актуальність патріотичного виховання підростаючого покоління наголосивши на важливості дошкільного періоду у становленні патріотично налаштованої особистості.
Головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту С.С. Бондар звернула увагу учасників семінару на забезпечення неперервності дошкільної та початкової освіти в умовах реформування початкової школи, вказала на особливості роботи з дітьми, педагогами, батьками у даному напрямку.
На згадку про семінар королева Наука нагородила майбутніх первачків нагородами та пригостила солодощами. У кожного учасника залишилися буклети з патріотичного виховання, сувеніри на згадку від вихованців та безліч позитивних емоцій.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь