Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Екологія – це наше здоров‘я і довголіття, це наше щасливе майбутнє!

Дата: 18.04.2019 16:31
Кількість переглядів: 2080

Щороку, починаючи з 1998 року в Україні, в третю суботу квітня, відзначається День навколишнього середовища. Святкування Дня довкілля тісно переплітається з святкуванням Дня Землі, який припадає на 22 квітня. Тож з нагоди цих свят, працівниками Публічної бібліотеки Казанківської селищної ради, для учнів 4-б класу Казанківського ЗЗСО №1 організовано та проведено пізнавально-виховний захід «Екологічний бумеранг: «Довкілля з користю».
Бібліотечні працівники говорили з дітьми про довкілля, той дім природи, у якому живуть люди, тварини і рослини, про те, що до природи треба ставитись дуже обережно і дбайливо, адже недбале відношення завжди дає про себе знати, обертається великою загрозою всім живим істотам, які заселяють нашу планету, і в першу чергу людям. І саме на нас лежить відповідальність за збереження природи Землі. Під час заходу учні дізнались багато корисної інформації про лікарські рослини, які називають «зеленою аптекою», і про те, які з цих рослин ростуть у нашій місцевості, як їх збирати та використовувати при потребі. В процесі заходу демонструвались повчальні дитячі мультфільми про охорону навколишнього середовища «Хлопчик та Земля» і «Шокуюче відео про справи людини».
Обговорюючи з дітьми серйозні екологічні проблеми нашого краю, дуже хотілося, щоб сьогодні ніхто не залишався байдужим, адже екологія – це наше здоров’я і довголіття, це наше щасливе майбутнє.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь