Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Оголошення  про проведення конкурсу на визначення опорного закладу

Дата: 26.03.2019 17:43
Кількість переглядів: 913

               

Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Казанківської селищної ради оголошує конкурс на визначення опорного закладу, який проводитиметься відповідно до рішення №287/13  від 26 березня 2019 року позачергової 13 сесії 7 скликання Казанківської селищної ради «Про проведення конкурсу на визначення опорного закладу серед закладів загальної середньої освіти Казанківської селищної ради».

         Для участі у Конкурсі запрошуються заклади загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Казанківської селищної ради.

        Перелік необхідних документів:

заявка довільної форми про участь у Конкурсі, до якої додаються такі документи:

1) план розвитку навчального закладу (5-7 сторінок) на наступні 3 роки (базовий для порівняння - 2018/2019 навчальний рік), який містить таку обов'язкову інформацію:

забезпечення доступу до отримання освітніх послуг в опорному закладі (проектна потужність опорного закладу; кількість учнів, що навчаються з території обслуговування навчального закладу; кількість учнів, які будуть підвозитися до опорної школи; маршрути підвезення учнів та педагогічних працівників (з розрахунком відстаней та приблизного часу в дорозі; транспорт, яким здійснюється підвезення; вказати, з яких населених пунктів, де були закриті заклади загальної середньої освіти, планується підвезення учнів до опорної школи);

мережа класів та їх наповнюваність;

організація допрофільної підготовки та профільного навчання;

організація інклюзивного навчання при наявності дітей з особливими потребами;

удосконалення матеріально-технічної, навчально-методичної бази, у тому числі укомплектування бібліотечного фонду;

зміцнення кадрового потенціалу;

залучення бюджетних коштів, інвестицій;

матеріально-технічна база: навчальні кабінети фізики, хімії, біології, географії, інформатики (вказати кількість комп’ютерів у кожному з них, кількість учнів на 1 комп’ютер, доступ до швидкісного Інтернету, наявність локальної мережі); лабораторії, навчальні майстерні, забезпечені відповідним обладнанням; класи з комп’ютерним і мультимедійним обладнанням; спортивні об’єкти з відповідним обладнанням; актова зала; бібліотека з укомплектованими бібліотечними фондами; шкільна їдальня (вказати кількість місць); внутрішні санвузли.

2) опис інвестиційних потреб опорного навчального закладу (придбання шкільних автобусів для перевезення учнів, оснащення навчальних кабінетів, придбання мультимедійного обладнання, встановлення мережі wi-fi з безкоштовним (безпечним) доступом, заходи з енергозбереження, ремонт приміщень, професійний розвиток учителів тощо).

3. Конкурсні матеріали оформляються в одному примірнику комп’ютерним набором, обов’язково додається електронна версія у текстовому редакторі Word.

Конкурсні матеріали оформлюються в двох примірниках комп’ютерним набором, кегель 14, інтервал 1. Обов’язково додається електронна версія у текстовому редакторі Word.

Терміни подання документів:

з 28 березня 2019 року по 16 квітня 2019 року включно до відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Казанківської селищної ради за  адресою: смт Казанка, вул. Миру, 224, кабінет №7

 

 

Відділ освіти, молоді та спорту

виконавчого комітету Казанківської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь