Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Нові концепції викладання англійської мови у світлі сучасних вимог в умовах НУШ

Дата: 27.02.2019 15:07
Кількість переглядів: 1568

27 лютого на базі Казанківського ЗЗСО І – ІІІ ступенів №4 відбувся навчально-методичний семінар-тренінг для учителів англійської мови, які викладають у 1 класах, з теми «Нові концепції викладання англійської мови у світлі сучасних вимог в умовах НУШ».

Учителем англійської мови зазначеного закладу, Кирнос Світланою Олександрівною, було проведено урок-тренінг: «Animals. Узагальнення матеріалу з теми. Розвиток усного мовлення. Виготовлення zigzak book».

Тренінг пройшов плідно, учителі практично відпрацювали форми та методи роботи на уроці англійської мови у 1-у класі з даної теми. Емоційність та піднесений настрій притаманний початковій школі, використовують вчителі англійської мови, для створення ситуації успіху.

 

 

Учителями було опрацьовано ігрові методи навчання та групові форми роботи у Новій українській школі. Для узагальнення та систематизації знань було продемонстровано прийоми використання: презентації з відео про тварин, відео-додатків з інтернет-матеріалами, карток для рефлексії, виготовлення zigzak book.

Підводячи підсумки вчителі обмінялися досвідом та різними способами використання матеріалів з теми «Animals».

Семінар-тренінг завершили на приємній нотці, запропонувавши актуальні теми для проведення наступних семінарів.

Висловлюємо щиру вдячність за гостинний прийом адміністрації Казанківського ЗЗСО І-ІІІ ст. №4 та вчителю англійської мови Кирнос Світлані Олександрівні!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь