Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Семінар вчителів історії

Дата: 08.02.2019 08:21
Кількість переглядів: 1162

          Відповідно до плану роботи методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Казанківської селищної ради 7 лютого на базі Троїцько-Сафонівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів відбувся семінар вчителів історії, правознавства, етики та курсу «Громадянська освіта» на тему «Роль шкільного учителя у формуванні інформаційної компетентності старшокласників». З вступним словом до учасників семінару звернулася вчитель історії Троїцько-Сафонівського ЗЗСО І-ІІІ ст. А. Рукоманова, яка ознайомила присутніх з темою семінару та надала теоретичну інформацію щодо ролі вчителя та учня у формуванні інформаційної компетентності учнів. Також провела практичну частину семінару, показавши фрагмент уроку історії України в 10 класі на тему «Проголошення незалежності Карпатської України. А. Волошин»  з використанням прийому “Кейс– стаді”. Учні презентували свої дослідження в групах «Документи», «Фото та ілюстрації» та «Очевидці». Зробили підсумок, що для отримання достовірної інформації потрібно використовувати різні інформаційні джерела, вивчаючи їх, співставляти, аналізувати, узагальнювати i лише потім робити висновок.

       Досвідом роботи школи передового педагогічного досвіду вчителів суспільствознавчого циклу з питання «Основні принципи медіа грамотності – важливої компетентності сучасного вчителя» поділилася вчитель Казанківського ЗЗСО І-ІІІ ст. №2 С. Юркова.

         Семінар пройшов конструктивно, у щирій, теплій та приємній атмосфері.

Учасники семінару висловили щиру вдячність керівництву та колегам  Троїцько-Сафонівської школи за надану можливість для проведення цікавого і корисного навчання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь