Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Тут надаються якісні соціально-побутові послуги

Дата: 30.01.2019 14:27
Кількість переглядів: 601

В Казанківському територіальному центрі, який тепер працює у складі об‘єднаної територіальної громади, надаються безкоштовні перукарські послуги пенсіонерам, найбільш незахищеній категорії громадян – самотнім людям похилого віку, які перебувають у складних життєвих обставинах, ветеранам війни і праці, інвалідам. Майстри перукарської справи Світлана Грек та Наталія Короленко обслуговують стареньких не лише в приміщенні територіального центру, а й виїздять до них за місцем проживання, і навіть, якщо хтось перебуває на стаціонарному лікуванні у медичному закладі. Погодьтесь, це дуже зручно. Люди похилого віку не лише одержують перукарські послуги, а й мають змогу поспілкуватись, пригадати свою молодість, поділитись наболілим, адже для цього створені всі належні умови, в приміщенні чисто, тепло, затишно і комфортно як працівникам, так і відвідувачам. Тож перукарі дарують своїм клієнтам радість і позитивні емоції.

Варто зазначити, що з 1 жовтня 2018 року працівники територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Казанківського району перейшли по переводу до нової установи ТЦСО (НСП) Казанківської селищної ради, і за три місяці надали перукарських послуг 460 особам похилого віку, так як за весь 2017 рік було надано таких послуг лише 440 пенсіонерам.

  

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь