Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Як зробити громаду енергоефективною та безпечною

Дата: 29.10.2018 15:27
Кількість переглядів: 794

 

Казанківський селищний голова О. Асмолов взяв участь  у одноденному семінарі у рамках проекту «Марафон: енергоефективна та безпечна громада», який відбувся  24 жовтня в Баштанській міській раді.   Мета проекту є визначення успішних практик та можливостей розвитку у сфері безпеки та енергоефективності громад, а також проблематики впровадження новітніх технологій в об’єднаних територіальних громадах. Марафон відбувся за підтримки Швейцарсько-українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO та проекту «Реформи у сфері енергоефективності», що виконується Deutsche Gesellschaft  für Internationale  Zusammenarbeit (GIZ)  GmbH за дорученням уряду Німеччини.

В ході семінару було розглянуто низку питань:«Дорожня карта» впровадження вдалих енергоефективних проектів в ОТГ; ЕСКО-механізм як новий інструмент підвищення енергоефективності в бюджетній сфері та  в багатоквартирних будинках; Особливості фінансування заходів з підвищення енергоефективності в бюджетній сфері. Угода мерів, як фінансовий ресурс; Енергоефективна термомодернізація будівель: від проектування до реалізації; Конкурс «Енергоефективна громада»; Безпечне місце, запорука комфортного проживання в громадіІнноваційні рішення для створення безпечного середовищаКонкурс «Безпечна громада».

Також участь у семінарі взяли Представник Державного Агентства з енергоефективності Людмила Синецька, директор ВП «Київський обласний  експертний центр енергоефективності»,  тренер Проекту GIZ “Енергоефективність у громадах”, Ольга Афоніна, директор ТОВ «Ондулін Будівельні матеріали», Олексій Новіков, керівник напрямку по роботі з ключовими архітекторами, девелоперами та інвесторами ТОВ «Бауміт України», Микола Громов, керівник Вінницького підрозділу компанії «Датагруп», Богдан Ризванюк,  керівник комерційної служби «Датагруп»  (м. Вінниця) та представники ОТГ, які мають кращі практики з питань безпеки в громадах.

Учасники семінару відвідати  дитяче містечко «Казка», Баштанський опорний заклад ЗОШ І-ІІІ ступенів №1, районну центральну лікарню та  гімназію. Цей семінар виявився надзвичайно цікавим і корисним, набутий досвід буде безумовно використаний для подальшого розвитку нашої Казанківської територіальної громади.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь