Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Пожежу вдалось оперативно приборкати

Дата: 20.06.2018 09:33
Кількість переглядів: 1241

18 червня цього року, увечері біля села Троїцько-Сафонове сталась надзвичайна ситуація - на толоці виникла пожежа сухого травостою, де паслись свійські тварини і знаходились скирти сіна.  Небезпечний вітер роздмухував полум‘я пожежі, яка кожної хвилини все ближче і ближче підступала до околиці населеного пункту. Мешканець села Віталій Хандогін перший помітив небезпеку, швидко зателефонував до Казанківської пожежної частини, і відразу ж  почав самотужки підручними засобами збивати полум‘я пожежі, а також рятував телят, що були припнуті неподалік від населеного пункту. За викликом оперативно прибули вогнеборці з смт Казанка, швидко й професійно приборкали пожежу. В цьому їм активно допомагали добровільні помічники, мешканці Троїцько-Сафонового Андрій Потинг, який є членом виконкому Казанківської селищної ради, Гарік Горанцян, а також Олександр Доценко, який трактором з дисковими боронами задискував кількаметрову смугу толоки, і таким чином не дав вогненній стихії увірватись у оселі сельчан. В.о. старости села  Троїцько-Сафонове Віталій Смоль висловив щиру подяку і вдячність казанківським вогнеборцям та своїм землякам за те, що врятували їх населений пункт від пожежі.

         В зв‘язку з такою надзвичайною ситуацією, яка сталась у Троїцько-Сафоновому, звертаємось до всіх мешканців нашої об‘єднаної територіальної громади з проханням і вимогою у ці спекотні літні дні бути особливо уважними й обережними у поводженні з вогнем, не можна допускати такого страшного лиха, як пожежа!

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь