A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Селу Троїцько-Сафоновому – 198 років!

Дата: 29.05.2018 14:49
Кількість переглядів: 850

27 травня відбулись святкові заходи з нагоди 198-ї річниці заснування села Троїцько-Сафонове, що входить зараз до складу Казанківської об‘єднаної територіальної громади. Саме на день Святої Трійці у 1820 році граф Сафонов і заснував цей населений пункт у мальовничому куточку нашого степового краю. О 8-й годині отець Іоанн провів святковий молебень. Потім у парку, що розташований у центрі села, пройшли народні гуляння. Присутніх на святі з днем заснування їх рідного села щиро і сердечно привітали Казанківський селищний голова Олексій Асмолов та в.о. старости Віталій Смоль.  У своєму виступі селищний голова подякував за запрошення на свято, зазначив, що село Троїцько-Сафонове має багаторічну славну історію, багате на традиції, культурну спадщину, які потрібно не лише зберігати, а й приумножувати.

         Потім відбувся цікавий і різноманітний концерт, який підготували місцеві учасники художньої самодіяльності. Гучно аплодували танцювальному колективу місцевої школи, народному колективу «Надвечір‘я». Для дітей цілий день безкоштовно працювали різноманітні атракціони, малеча мала змогу безкоштовно поласувати смачним морозивом. На святі люди від душі раділи, веселились, бажали одне одному всього самого найкращого.

         Наступного дня у Троїцько-Сафоновому відбулось храмове свято, на яке прибули священики з Казанківського району, щоб помолитись за Святу Трійцю й подальше процвітання рідної української землі



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь